Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: Promyk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 43235
Promyk Szczycieńskie Orły
as Tactiek 442
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Van Hove raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mały komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Holzmann passt de bal zonder na te denken. Devriendt is nu in balbezit. Otarbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Engelund geeft een lange en hoge pass. Skrzyński is nu in balbezit. Olszowiak probeert naar een medespeler te passen. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Carmelo bokst de bal weg. Skrzyński rent richting de bal. Skrzyński schiet op doel. Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Fagerholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerholm geeft een hoge lob. Engelund is nu in balbezit. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile draait met de bal, schiet en ... Czułada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zinola is nu in balbezit. Mały verovert de bal door een tackle van achteren. Mały speelt de bal door. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fagerholm met een sublieme pass. Mały speelt de bal door. Bakhtiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt schiet op doel. Czułada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Otarbaev onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yaklaş zal de hoekschop nemen. Devriendt rent richting de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Szczycieńskie Orły 1:0

35e minuut.
Di Lodovico kan de bal niet met de borst controleren. Di Lodovico geeft een hoge lob. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zinola speelt de bal door. Skrzyński is nu in balbezit. Skrzyński speelt de bal door. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vintilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Vasile rent richting de bal. Bakhtiar onderschept slim de pass. Bakhtiar probeert naar een medespeler te passen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ... Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 45%, Szczycieńskie Orły 55%.
Promyk - Szczycieńskie Orły 1:0

46e minuut.
Patzi passt de bal in één keer door. Olszowiak is nu in balbezit. Olszowiak met een sublieme pass. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Yaklaş geeft een lange en hoge pass. Vasile kopt de bal weg. Bakhtiar rent richting de bal. Devriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Czułada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czułada met een sublieme pass. Zinola kopt de bal weg. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Olszowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowiak passt de bal met de wreef. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Skrzyński rent richting de bal. Olszowiak probeert naar een medespeler te passen. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promyk - Szczycieńskie Orły 1:1

68e minuut.
Otarbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmann speelt de bal door. Devriendt rent richting de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Szczycieńskie Orły 2:1

72e minuut.
Mutti speelt de bal door. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño passt de bal in één keer door. Skrzyński rent richting de bal. Skrzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promyk - Szczycieńskie Orły 2:2

74e minuut.
Fagerholm passt de bal met de wreef. Olszowiak is nu in balbezit. Olszowiak passt de bal in één keer door. Skrzyński is nu in balbezit. Skrzyński draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Engelund verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile passt de bal met de wreef. Holzmann rent richting de bal. Holzmann haalt uit met een fantastische trap. Czułada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Olszowiak kan de bal niet met de borst controleren. Olszowiak probeert naar een medespeler te passen. Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński schiet op doel. Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Szczycieńskie Orły 2:3

84e minuut.
Mały rent richting de bal. Mały speelt de bal door. Devriendt rent richting de bal. Holzmann rent richting de bal. Holzmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Matuszak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Holzmann de bal. Vasile rent richting de bal. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 49%, Szczycieńskie Orły 51%.
Promyk - Szczycieńskie Orły 2:3