Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: J & T Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 34149
Yaro FC Nitro Zdanów
3 5 2 Tactiek Ks
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Palinck de bal. Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palinck maakt een afschuwelijke overtreding. Palinck krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Juhos geeft een hoge lob. Arghirescu kopt de bal weg. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki passt de bal in één keer door. Oskierko onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Jarek kopt de bal weg. Santhani rent richting de bal. Santhani probeert naar een medespeler te passen. Nègre rent richting de bal. Nègre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bautista geeft de bal voor. Duvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu begaat een overtreding. Duvillier raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tokoš neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Patalan rent richting de bal. Patalan passt de bal zonder na te denken. Tokoš probeert naar een medespeler te passen. Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia haalt uit met een fantastische trap. Ben Khalifa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Inworp. Tokoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patalan speelt de bal door. Bafia rent richting de bal. Bafia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Supriono verovert de bal door een tackle van achteren. Supriono geeft een hoge lob. Chowański kopt de bal weg. Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bautista rent richting de bal. Skubiszyński rent richting de bal. Tokoš maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tokoš moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tokoš schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhani met een sublieme pass. Wężowiecki is nu in balbezit. Skubiszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Skubiszyński schiet op doel. Żuchowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 49%, Nitro Zdanów 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yaro FC - Nitro Zdanów 0:0

46e minuut.
Biżek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Santhani kan de bal niet met de borst controleren. Biesicki rent richting de bal. Santhani begaat een overtreding. Biesicki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Biesicki kan niet meer verder spelen. Trębicki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Juhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhos passt de bal in één keer door. Bafia rent richting de bal. Bafia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drogba de bal onder controle te krijgen. Ben Khalifa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvillier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Nitro Zdanów 1:0

61e minuut.
Skubiszyński rent richting de bal. Skubiszyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wężowiecki de bal onder controle te krijgen. Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mierzwiak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cadavieco is nu in balbezit. Cadavieco passt de bal met de wreef. Wężowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński draait met de bal, schiet en ... Biżek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Palinck met een sublieme pass. Santhani is nu in balbezit. Santhani passt de bal met de wreef. Nègre bereikt de bal nog maar net als eerste. Nègre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kambuaya komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Juhos passt de bal in één keer door. Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trębicki. Santhani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Santhani kan niet meer verder spelen. Siemieniuk komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mierzwiak speelt de bal door. Trębicki is nu in balbezit. Trębicki met een sublieme pass. Kambuaya is nu in balbezit. Kambuaya schiet op doel. Ben Khalifa bokst de bal weg.

88e minuut.
Nègre kopt de bal weg. Juhos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palinck. Palinck krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 45%, Nitro Zdanów 55%.
Yaro FC - Nitro Zdanów 1:0