Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: krokodylki Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 9938
krokodylki Lech Poznań Kolejorz
michal Tactiek nowa
41% Balbezit 59%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 59.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Bielat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielat geeft een hoge lob. Ferraço met een sublieme pass. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mitriţă rent richting de bal. Żelechowski onderschept slim de pass. Żelechowski passt de bal in één keer door. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Serre bereikt de bal nog maar net als eerste. Serre geeft de bal voor. Martini krijgt zijn hoofd ertegen. Kessler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ferraço is nu in balbezit. Ferraço passt de bal zonder na te denken. Daar is Zenklussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenklussen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kobiela de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Zenklussen rent richting de bal. Broili speelt de bal door. Zenklussen rent richting de bal. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela draait met de bal, schiet en ... Wysiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mitriţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żelechowski met een snelle inworp. Zenklussen heeft problemen om de bal te vangen. Zenklussen schiet op doel. Wysiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 31%, Lech Poznań Kolejorz 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 0:0

54e minuut.
Rosolia probeert naar een medespeler te passen. Bielat is nu in balbezit. Bielat speelt de bal door. Keisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keisi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Serre rent richting de bal. Żelechowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bairon komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Serre rent richting de bal. Cărtărescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cărtărescu krijgt een gele kaart. Serre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martini springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cărtărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiela rent richting de bal. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen draait met de bal, schiet en ... Wysiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 1:0

84e minuut.
Bairon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraço verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu met een sublieme pass. Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen haalt uit met een fantastische trap. Wysiecki bokst de bal weg.

89e minuut.
Rosolia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martini is nu in balbezit. Keisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keisi krijgt een gele kaart. Martini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 36%, Lech Poznań Kolejorz 64%.
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 1:0