Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: Delhi Utd Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4999
Delhi Utd Promyk
532 Tactiek as
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Ochojski geeft een lange en hoge pass. Ionică kopt de bal weg. Nozawa heeft problemen om de bal te vangen. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Promyk 1:0

8e minuut.
Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada speelt de bal door. Nozawa rent richting de bal. Nozawa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Promyk 2:0

33e minuut.
Stroessner geeft de bal voor. Nozawa kopt de bal weg. Klungelig pakt Ionică de bal. Ionică draait met de bal, schiet en ... Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Promyk 3:0

40e minuut.
Klungelig pakt Stroessner de bal. Stroessner passt de bal met de wreef. Ochojski geeft een lange en hoge pass. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Matuszak rent richting de bal. Matuszak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroessner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajszczok geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delhi Utd 46%, Promyk 54%.
Delhi Utd - Promyk 3:0

48e minuut.
Sober geeft de bal voor. Nozawa kopt de bal weg. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ... Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Promyk 4:0

49e minuut.
Vasile rent richting de bal. Vasile speelt de bal door. Fagerholm is nu in balbezit. Nozawa rent richting de bal. Nozawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Parada speelt de bal door. Mały rent richting de bal. Mały passt de bal zonder na te denken. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Jajszczok geeft de bal voor. Klungelig pakt Nozawa de bal. Ionică rent richting de bal. Ionică draait met de bal, schiet en ... Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Promyk 5:0

60e minuut.
Plavšin verovert de bal door een tackle van achteren. Plavšin speelt de bal door. Fagerholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerholm geeft de bal voor. Devriendt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Plavšin kopt de bal weg. Stroessner is nu in balbezit. Stroessner geeft de bal voor. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa haalt uit met een fantastische trap. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Carmelo probeert naar een medespeler te passen. Vasile kopt de bal weg. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Promyk 5:1

74e minuut.
Zapiec geeft een hoge lob. Inworp. Parada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok geeft een lange en hoge pass. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Yaklaş passt de bal zonder na te denken. Jajszczok geeft de bal voor. Nozawa kopt de bal weg. Klungelig pakt Ionică de bal. Ionică schiet op doel. Carmelo bokst de bal weg. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Promyk 6:1

79e minuut.
Jajszczok passt de bal zonder na te denken. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Żbikowski zijn tegenspeler op de grond. Żbikowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delhi Utd 43%, Promyk 57%.
Delhi Utd - Promyk 6:1