Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nitro Zdanów FKS 1939 STAL MIELEC**
Ks Tactiek kosa
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Fetico geeft een hoge lob. Petcu rent richting de bal. Petcu passt de bal in één keer door. Nègre is nu in balbezit. Nègre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Skubiszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlalan speelt de bal door. Rolland is nu in balbezit. Rolland draait met de bal, schiet en ... Ben Khalifa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:1

17e minuut.
Chruszcz geeft de bal voor. Feddersen kopt de bal weg. Daar is Oskierko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobroměřický rent richting de bal. Dobroměřický schiet op doel. Ben Khalifa bokst de bal weg.

18e minuut.
Chruszcz met een snelle inworp. Skitek is nu in balbezit. Skitek geeft een hoge lob. Orzeszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolland maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Chowański is nu in balbezit. Chowański passt de bal met de wreef. Cadavieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavieco geeft een lange en hoge pass. Nègre krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

33e minuut.
Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen onderschept slim de pass. Feddersen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rolland de bal. Rolland draait met de bal, schiet en ... Ben Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
İlalan passt de bal met de wreef. Arghirescu is nu in balbezit. Rolland verovert de bal door een tackle van achteren. Rolland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:2

41e minuut.
Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu begaat een overtreding. Skubiszyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fetico met een snel genomen vrije trap. Nègre kopt de bal weg. Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Skubiszyński rent richting de bal. Skubiszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:2

44e minuut.
Montalvo geeft een hoge lob. Oskierko kopt de bal weg. Chruszcz met een sublieme pass. Rolland is nu in balbezit. Rolland haalt uit met een fantastische trap. Ben Khalifa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Arghirescu de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 62%, FKS 1939 STAL MIELEC** 38%.
Nitro Zdanów - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:3

50e minuut.
İlalan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oskierko de bal. Dobroměřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroměřický haalt uit met een fantastische trap. Ben Khalifa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroměřický is nu in balbezit. Feddersen speelt de bal door. Rolland rent richting de bal. Rolland draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Feddersen met een sublieme pass. Lotti is nu in balbezit. Lotti probeert naar een medespeler te passen. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Drogba geeft de bal voor. Inworp. İlalan met de inworp. Lotti is nu in balbezit. Lotti geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Dobroměřický krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Cadavieco geeft een hoge lob. Montalvo probeert naar een medespeler te passen. Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Dobroměřický kan de bal niet met de borst controleren. Dobroměřický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:4

71e minuut.
Petcu onderschept slim de pass. Petcu passt de bal met de wreef. Feddersen met een sublieme pass. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland draait met de bal, schiet en ... Ben Khalifa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Nègre controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Skitek neemt vlug de vrije trap. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu geeft een hoge lob. Rolland controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Feddersen speelt de bal door. Klungelig pakt Rolland de bal. Arghirescu met een sublieme pass. Skubiszyński rent richting de bal. Skubiszyński schiet op doel. Osowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nègre is nu in balbezit. Kolga onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łęgowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Skitek rent richting de bal. Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek speelt de bal door. Dobroměřický rent richting de bal. Dobroměřický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Skitek probeert naar een medespeler te passen. Feddersen is nu in balbezit. Feddersen geeft de bal voor. Dobroměřický controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 69%, FKS 1939 STAL MIELEC** 31%.
Nitro Zdanów - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:4