Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: Orlik
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24000
Szczycieńskie Orły Delhi Utd
442 Tactiek 532
59% Balbezit 41%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 51.3
solid Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Zinola is nu in balbezit. Zinola geeft de bal voor. Sober kopt de bal weg. Montaño rent richting de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ... Charisis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Zinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică geeft de bal voor. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa draait met de bal, schiet en ... Czułada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olszowiak. Jajszczok raakt geblesseerd tijdens het duel. Olszowiak probeert naar een medespeler te passen. Jajszczok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nozawa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Delhi Utd 0:1

36e minuut.
Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Otarbaev speelt de bal door. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică schiet op doel. Czułada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Delhi Utd 0:2

45e minuut.
Di Lodovico geeft een lange en hoge pass. Daar is Zinola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajszczok geeft de bal voor. Klungelig pakt Otarbaev de bal. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Delhi Utd 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 56%, Delhi Utd 44%.
Szczycieńskie Orły - Delhi Utd 0:3

56e minuut.
Otarbaev is nu in balbezit. Engelund rent richting de bal. Engelund passt de bal in één keer door. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok draait met de bal, schiet en ... Czułada bokst de bal weg.

70e minuut.
Parada met de inworp. Jajszczok is nu in balbezit. Jajszczok geeft een lange en hoge pass. Ionică rent richting de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Czułada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nozawa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Delhi Utd 0:4

73e minuut.
Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti passt de bal met de wreef. Parada probeert de bal aan de voet te houden. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zinola is nu in balbezit. Haargård is nu in balbezit. Met opzet legt Zinola zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zinola moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zinola schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Di Lodovico bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lodovico geeft een hoge lob. Stroessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroessner geeft de bal voor. Ionică geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 47%, Delhi Utd 53%.
Szczycieńskie Orły - Delhi Utd 0:4