Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: INEA Stadion
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22846
Lech Poznań Kolejorz MKS.Korona.Kielce
nowa Tactiek 433 2013
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 64.4
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Buhain kopt de bal weg. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopa-Ostrowski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Przytuła geeft de bal voor. Inworp. Rosolia met een snelle inworp. Martini geeft een hoge lob. Buhain maakt een snoekduik en kopt de bal. Borjas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Martini onderschept slim de pass. Martini passt de bal in één keer door. Buhain rent richting de bal. Buhain haalt uit met een fantastische trap. Murzastek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Przytuła geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosolia met een snelle inworp. Martini geeft de bal voor. Bęś springt en kopt de bal. Borjas bokst de bal weg.

24e minuut.
Daar is Porcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bleve is nu in balbezit. Bleve geeft de bal voor. Przytuła geeft een lange en hoge pass. Złotopolski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Złotopolski passt de bal met de wreef. Porcar is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Martini ... Strafschop! Martini krijgt een gele kaart. Porcar raakt geblesseerd tijdens het duel. Pirttiaho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Wysiecki speelt de bal door. Chester kopt de bal weg. Złotopolski is nu in balbezit. Złotopolski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Buhain bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhain passt de bal met de wreef. Daar is Bęś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bleve onderschept slim de pass. Bleve speelt de bal door. Bęś is nu in balbezit. Serre rent richting de bal. Serre haalt uit met een fantastische trap. Borjas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Martini probeert naar een medespeler te passen. Serre speelt de bal door. Bęś speelt de bal door. Buhain rent richting de bal. Buhain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznań Kolejorz - MKS.Korona.Kielce 1:0

40e minuut.
Martini rent richting de bal. Martini passt de bal met de wreef. Serre probeert naar een medespeler te passen. Bęś heeft problemen om de bal te vangen. Bęś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznań Kolejorz 48%, MKS.Korona.Kielce 52%.
Lech Poznań Kolejorz - MKS.Korona.Kielce 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balaban komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bekas geeft een hoge lob. Pirttiaho heeft problemen om de bal te vangen. Torreti speelt de bal door. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nowak-Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Złotopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitriţă krijgt een gele kaart. Złotopolski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopa-Ostrowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Złotopolski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Wysiecki probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Pirttiaho kopt de bal weg. Złotopolski rent richting de bal. Złotopolski schiet op doel. Wysiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Serre kopt de bal weg. Zygo met een sublieme pass. Nowak-Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Nowak-Kowalski geeft de bal voor. Złotopolski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wysiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Chester met een sublieme pass. Nowak-Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak-Kowalski met een sublieme pass. Złotopolski is nu in balbezit. Złotopolski schiet op doel. Wysiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lech Poznań Kolejorz - MKS.Korona.Kielce 1:1

84e minuut.
Torreti onderschept slim de pass. Torreti speelt de bal door. Serre met een sublieme pass. Klungelig pakt Bęś de bal. Bęś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Porcar kopt de bal weg. Złotopolski heeft problemen om de bal te vangen. Bleve bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotopolski onderschept slim de pass. Złotopolski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznań Kolejorz 51%, MKS.Korona.Kielce 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lech Poznań Kolejorz - MKS.Korona.Kielce 1:1