Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: J & T Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18873
Yaro FC Promyk
3 5 2 Tactiek 111
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.4 gemiddelde waardering 47.8
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


18e minuut.
Zapiec kopt de bal weg. Kästli met een sublieme pass. Bafia is nu in balbezit. Bafia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Promyk 1:0

25e minuut.
Tokoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokoš passt de bal met de wreef. Duvillier is nu in balbezit. Duvillier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Promyk 2:0

28e minuut.
Tokoš rent richting de bal. Duvillier is nu in balbezit. Ganchegui onderschept slim de pass. Tokoš rent richting de bal. Tokoš geeft een hoge lob. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Żbikowski onderschept slim de pass. Matuszak geeft een lange en hoge pass. Bautista kopt de bal weg. Duvillier is nu in balbezit. Duvillier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Plavšin geeft de bal voor. Supriono is nu in balbezit. Holzmann begaat een overtreding. Holzmann krijgt een gele kaart. Supriono raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wężowiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Fagerholm passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zapiec de bal. Zapiec passt de bal zonder na te denken. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile schiet op doel. Żuchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ganchegui kopt de bal weg. Tokoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokoš passt de bal met de wreef. Duvillier is nu in balbezit. Duvillier draait met de bal, schiet en ... Carmelo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Promyk 3:0

41e minuut.
Tokoš met een snelle inworp. Patalan rent richting de bal. Patalan geeft de bal voor. Bafia springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 37%, Promyk 63%.
Yaro FC - Promyk 3:0

46e minuut.
Kambuaya komt het veld opgelopen. Biżek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ganchegui passt de bal in één keer door. Kästli rent richting de bal. Kästli speelt de bal door. Klungelig pakt Kambuaya de bal. Kambuaya haalt uit met een fantastische trap. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ganchegui geeft de bal voor. Tokoš geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Duvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganchegui verovert de bal door een tackle van achteren. Ganchegui geeft een lange en hoge pass. Fagerholm is nu in balbezit. Fagerholm geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Mierzwiak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kästli verovert de bal door een tackle van achteren. Kästli probeert naar een medespeler te passen. Mierzwiak probeert naar een medespeler te passen. Kambuaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambuaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 50%, Promyk 50%.
Yaro FC - Promyk 3:0