Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: Delhi Utd Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3999
Delhi Utd GKSTychy1971
trening Tactiek 4-1-3-2-1
47% Balbezit 53%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 50
unsatisfactory Schieten excellent
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Pleşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castanho met een snelle inworp. Pascalin speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Castanho met een sublieme pass. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski met een sublieme pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cernea is nu in balbezit. Cernea met een sublieme pass. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski geeft een hoge lob. Cernea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:1

5e minuut.
Musacchio is nu in balbezit. Musacchio passt de bal in één keer door. Pascalin met een sublieme pass. Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:2

8e minuut.
Castanho met een sublieme pass. Hemský probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castanho neemt de hoekschop. Verteletskiy kopt de bal weg. Zločevskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:3

10e minuut.
Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski passt de bal met de wreef. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ... Zločevskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:4

12e minuut.
Castanho onderschept slim de pass. Castanho met een sublieme pass. Mijakowski met een sublieme pass. Cernea heeft problemen om de bal te vangen. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Zločevskis bokst de bal weg. Daar is Zayas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşu met een sublieme pass. Castanho geeft een hoge lob. Cernea krijgt zijn hoofd ertegen. Zločevskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:5

13e minuut.
Pleşu heeft problemen om de bal te vangen. Pleşu passt de bal zonder na te denken. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... Zločevskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verteletskiy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:6

15e minuut.
Pascalin rent richting de bal. Pascalin passt de bal in één keer door. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:7

18e minuut.
Zayas probeert de bal aan de voet te houden. Cernea rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pleşu ... Strafschop! Directe rode kaart, Pleşu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pleşu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cernea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cernea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:8

19e minuut.
Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin speelt de bal door. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Zločevskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:9

20e minuut.
Klungelig pakt Pascalin de bal. Pascalin met een sublieme pass. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. Zločevskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:10

21e minuut.
Pascalin passt de bal met de wreef. Castanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanho met een sublieme pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:11

23e minuut.
Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici speelt de bal door. Verteletskiy met een sublieme pass. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel. Zločevskis bokst de bal weg. Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pascalin speelt de bal door. Mijakowski met een sublieme pass. Verteletskiy probeert naar een medespeler te passen. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:12

26e minuut.
Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski speelt de bal door. Klungelig pakt Cernea de bal. Cernea schiet op doel. Zločevskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:13

28e minuut.
Daar is Pascalin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalin speelt de bal door. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel. Zločevskis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Castanho speelt de bal door. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski geeft de bal voor. Cernea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:14

34e minuut.
Pascalin met een sublieme pass. Cernea heeft problemen om de bal te vangen. Cernea passt de bal zonder na te denken. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verteletskiy heeft problemen om de bal te vangen. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:15

37e minuut.
Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy met een sublieme pass. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ... Zločevskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:16

40e minuut.
Waleński rent richting de bal. Waleński geeft een lange en hoge pass. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:17

41e minuut.
Castanho kopt de bal weg. Pascalin is nu in balbezit. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea schiet op doel. Zločevskis bokst de bal weg.

44e minuut.
Castanho probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pascalin de bal onder controle te krijgen. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ... Zločevskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:18

45e minuut.
Inworp. Pascalin met de inworp. Castanho speelt de bal door. Klungelig pakt Cernea de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Zločevskis bokst de bal weg. Verteletskiy is nu in balbezit. Verteletskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delhi Utd 98%, GKSTychy1971 2%.
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:18

46e minuut.
Pascalin passt de bal met de wreef. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski speelt de bal door. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... Zločevskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin met een sublieme pass. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:19

50e minuut.
Inworp. Pascalin met een snelle inworp. Castanho speelt de bal door. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:20

53e minuut.
Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Castanho met de inworp. Klungelig pakt Pascalin de bal. Pascalin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:21

54e minuut.
Daar is Hemský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemský passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castanho met een snelle inworp. Pascalin speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zločevskis trapt de bal weg van het doel. Pascalin rent richting de bal. Pascalin passt de bal met de wreef. Cernea is nu in balbezit. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:22

56e minuut.
Cambojano rent richting de bal. Cambojano met een sublieme pass. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:23

57e minuut.
Musacchio passt de bal met de wreef. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin passt de bal in één keer door. Cernea heeft problemen om de bal te vangen. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:24

59e minuut.
Verteletskiy met een sublieme pass. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski speelt de bal door. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:25

61e minuut.
Klungelig pakt Mijakowski de bal. Mijakowski speelt de bal door. Verteletskiy met een sublieme pass. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea schiet op doel. Zločevskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verteletskiy heeft problemen om de bal te vangen. Verteletskiy probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:26

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zločevskis trapt de bal weg. Klungelig pakt Zayas de bal. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:27

65e minuut.
Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanho verovert de bal door een tackle van achteren. Castanho probeert naar een medespeler te passen. Verteletskiy is nu in balbezit. Verteletskiy draait met de bal, schiet en ... Zločevskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Castanho is nu in balbezit. Castanho passt de bal met de wreef. Cernea is nu in balbezit. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:28

71e minuut.
Przeczek speelt de bal door. Parrinello speelt de bal door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Hemský de bal. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea is nu in balbezit. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Zločevskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:29

77e minuut.
Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin speelt de bal door. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici met een sublieme pass. Cernea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:30

78e minuut.
Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascalin met een snelle inworp. Castanho rent richting de bal. Castanho geeft een lange en hoge pass. Zločevskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:31

79e minuut.
Daar is Mazzucchelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Cernea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascalin heeft problemen om de bal te vangen. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:32

81e minuut.
Verteletskiy probeert naar een medespeler te passen. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy schiet op doel. Zločevskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Noe geeft de bal voor. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek speelt de bal door. Verteletskiy is nu in balbezit. Verteletskiy met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cambojano passt de bal in één keer door. Inworp. Zayas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski speelt de bal door. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Zločevskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:33

89e minuut.
Cambojano speelt de bal door. Daar is Castanho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castanho passt de bal in één keer door. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski geeft de bal voor. Zločevskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delhi Utd 92%, GKSTychy1971 8%.
Delhi Utd - GKSTychy1971 0:33