Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krokodylki Yaro FC
michal Tactiek Y_defoffwin
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 57.2
solid Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żelechowski met de inworp. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen geeft een hoge lob. Kobiela krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Inworp. Kästli met een snelle inworp. Scarrafoni speelt de bal door. Patalan is nu in balbezit. Patalan geeft een hoge lob. Kessler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duvillier rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - Yaro FC 0:1

7e minuut.
Ferraço geeft een lange en hoge pass. Żelechowski is nu in balbezit. Wężowiecki speelt de bal door. Kobiela rent richting de bal. Kobiela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunchev onderschept slim de pass. Brunchev geeft een hoge lob. Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mierzwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak passt de bal in één keer door. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli probeert naar een medespeler te passen. Juhos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Patalan passt de bal met de wreef. Duvillier is nu in balbezit. Ferraço schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferraço krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 53%, Yaro FC 47%.
krokodylki - Yaro FC 0:1

51e minuut.
Zenklussen probeert naar een medespeler te passen. Kobiela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarek. Jarek krijgt een gele kaart. Kobiela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zenklussen komt bij de bal en schiet. Biżek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela draait met de bal, schiet en ... Biżek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. Biżek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
krokodylki - Yaro FC 1:1

62e minuut.
Klungelig pakt Duvillier de bal. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski geeft de bal voor. Kobiela rent richting de bal. Kobiela draait met de bal, schiet en ... Biżek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Kambuaya komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Mignone komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 41%, Yaro FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
krokodylki - Yaro FC 1:1