Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lasowiak Studzieniec RKS Barbaros
zibi Tactiek nova
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 56.1
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bavestrello raakt geblesseerd tijdens het duel. Bavestrello kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Demirsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - RKS Barbaros 1:0

16e minuut.
Uğur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu passt de bal in één keer door. Svansson rent richting de bal. Sapio verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Neiße zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zelada met een sublieme pass. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lasowiak Studzieniec - RKS Barbaros 1:1

22e minuut.
Klungelig pakt Paranhos de bal. Sapio is nu in balbezit. Zelada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zelada krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Paranhos probeert naar een medespeler te passen. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta geeft de bal voor. Tukser rent richting de bal. Tukser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Daar is Cochrane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochrane passt de bal met de wreef. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 38%, RKS Barbaros 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lasowiak Studzieniec - RKS Barbaros 1:1

49e minuut.
Pirinen is nu in balbezit. Sapio onderschept slim de pass. Sapio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cochrane de bal. Cochrane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Sapio is nu in balbezit. Paranhos is nu in balbezit. Sapio onderschept slim de pass. Sapio schiet op doel. Demirsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Meleşteu de bal. Sapio rent richting de bal. Sapio draait met de bal, schiet en ... Demirsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Buitenspel voor Tukser. Goede buitenspelval van de verdediging. Grozavu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Feinbier komt het veld opgelopen. Catalán komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa onderschept slim de pass. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - RKS Barbaros 2:1

82e minuut.
Sapio passt de bal zonder na te denken. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane passt de bal in één keer door. Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavestrello haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pirinen rent richting de bal. Sekuľa onderschept slim de pass. Sekuľa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - RKS Barbaros 3:1

86e minuut.
Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğur verovert de bal door een tackle van achteren. Uğur speelt de bal door. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Bavestrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirinen rent richting de bal. Bavestrello begaat een overtreding. Bavestrello krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 48%, RKS Barbaros 52%.
Lasowiak Studzieniec - RKS Barbaros 3:1