Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Niebiescy77 Środa Wlkp
7 Tactiek pomidor 3
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
54 gemiddelde waardering 59.3
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Gut geeft een lange en hoge pass. Escobar kopt de bal weg. Siekalski heeft problemen om de bal te vangen. Bonet rent richting de bal. Bonet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Luga onderschept slim de pass. Luga geeft de bal voor. Bonet springt en kopt de bal. Tischler heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kopek met een snelle inworp. Budziński speelt de bal door. Perrin rent richting de bal. Perrin schiet op doel. Orozco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - Środa Wlkp 0:1

28e minuut.
Danev is nu in balbezit. Danev passt de bal met de wreef. Budziński met een sublieme pass. Perrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrin schiet op doel. Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Hauck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauck speelt de bal door. Kulička rent richting de bal. Aponte rent richting de bal. Aponte draait met de bal, schiet en ... Fengler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Ngọc Cường met de inworp. Zázvorek is nu in balbezit. Zázvorek geeft een lange en hoge pass. Aponte krijgt zijn hoofd ertegen. Fengler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Koç is nu in balbezit. Koç passt de bal in één keer door. Hauck geeft de bal voor. Kulička is nu in balbezit. Kulička schiet op doel. Fengler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 49%, Środa Wlkp 51%.
FC Niebiescy77 - Środa Wlkp 0:1

47e minuut.
Perrin kopt de bal weg. Luga rent richting de bal. Luga geeft de bal voor. Bonet is nu in balbezit. Bonet schiet op doel. Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Koç is nu in balbezit. Budziński verovert de bal door een tackle van achteren. Budziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Danev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Luga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luga geeft een lange en hoge pass. Hauck rent richting de bal. Bonet verovert de bal door een tackle van achteren. Bonet haalt uit met een fantastische trap. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bonet controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Flinkevleugel komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Koç met een sublieme pass. Zázvorek is nu in balbezit. Zázvorek met een sublieme pass. Kulička rent richting de bal. Kulička draait met de bal, schiet en ... Fengler bokst de bal weg.

75e minuut.
Budziński passt de bal in één keer door. Luga rent richting de bal. Luga probeert naar een medespeler te passen. Perrin is nu in balbezit. Perrin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - Środa Wlkp 0:2

76e minuut.
Polio komt het veld opgelopen. Urquia komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Danev passt de bal in één keer door. Luga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ngọc Cường zijn tegenspeler op de grond. Ngọc Cường krijgt een gele kaart. Luga raakt geblesseerd tijdens het duel. Budziński met een snel genomen vrije trap. Urquia springt en kopt de bal. Orozco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tischler heeft problemen om de bal te vangen. Perrin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - Środa Wlkp 0:3

80e minuut.
Luga rent richting de bal. Luga geeft een lange en hoge pass. Ngọc Cường probeert de bal aan de voet te houden. Perrin rent richting de bal. Perrin haalt uit met een fantastische trap. Orozco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - Środa Wlkp 0:4

89e minuut.
Daar is Ngọc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Budziński probeert naar een medespeler te passen. Urquia rent richting de bal. Urquia haalt uit met een fantastische trap. Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - Środa Wlkp 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 59%, Środa Wlkp 41%.
FC Niebiescy77 - Środa Wlkp 0:5