Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica Lacrosse
Co do1 Tactiek 532-3
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
43.3 gemiddelde waardering 53.8
solide Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Daar is Barbanera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Rékasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolínský onderschept slim de pass. Kolínský schiet op doel. Kogut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fuhrmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Żeromski de bal. Żeromski met een sublieme pass. Chaina rent richting de bal. Chaina draait met de bal, schiet en ... Kogut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolínský schiet op doel. Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Lacrosse 0:1

8e minuut.
Chaina onderschept slim de pass. Żeromski rent richting de bal. Aydoğdu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aydoğdu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cassitto passt de bal zonder na te denken. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru springt en kopt de bal. Oślizło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - Lacrosse 1:1

22e minuut.
Herlevi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żeromski met een snelle inworp. Fuhrmann speelt de bal door. Żeromski geeft een hoge lob. Kogut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kolínský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolínský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Lacrosse 1:2

30e minuut.
Aydoğdu met een sublieme pass. Wenden rent richting de bal. Wenden passt de bal zonder na te denken. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... Oślizło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - Lacrosse 2:2

39e minuut.
Řapík passt de bal in één keer door. Daar is Wenden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenden passt de bal zonder na te denken. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel. Oślizło bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Lacrosse 3:2

40e minuut.
Chaina is nu in balbezit. Kolínský is nu in balbezit. Wenden schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wenden krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tabarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarelli geeft een lange en hoge pass. Chaina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kogut neemt vlug de vrije trap. Kolínský kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - Lacrosse 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 52%, Lacrosse 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Leśnica - Lacrosse 3:3

55e minuut.
Klungelig pakt Kosecki de bal. Řapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík geeft een hoge lob. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel. Oślizło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Lacrosse 4:3

56e minuut.
Fatalski met een sublieme pass. Barbanera rent richting de bal. Barbanera geeft een lange en hoge pass. Fuhrmann rent richting de bal. Fuhrmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Żeromski geeft een hoge lob. Chaina kopt de bal weg. Kolínský rent richting de bal. Kolínský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - Lacrosse 4:4

65e minuut.
Fatalski geeft een lange en hoge pass. Barbanera kopt de bal weg. Kolínský is nu in balbezit. Kolínský haalt uit met een fantastische trap. Kogut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Herlevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlevi speelt de bal door. Rékasi rent richting de bal. Kolínský verovert de bal door een tackle van achteren. Kolínský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbanera rent richting de bal. Barbanera geeft een lange en hoge pass. Kolínský bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chaina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Lacrosse 4:5

87e minuut.
Aydoğdu verovert de bal door een tackle van achteren. Aydoğdu geeft de bal voor. Tabarelli speelt de bal door. Barbanera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbanera geeft een hoge lob. Kogut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 57%, Lacrosse 43%.
TS Leśnica - Lacrosse 4:5