Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diadora FC Ruda Śląska {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }}
Pretoria 5 Tactiek wol11
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 56.3
formidable Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Cahangirzadə speelt de bal door. Botina rent richting de bal. Botina passt de bal zonder na te denken. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ... Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Rychtařík rent richting de bal. Klungelig pakt Rychtařík de bal. Rychtařík geeft een hoge lob. Rente heeft problemen om de bal te vangen. Talkowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rente trapt de bal weg. Cahangirzadə probeert naar een medespeler te passen. Botina rent richting de bal. Botina draait met de bal, schiet en ... Janoszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 1:0

11e minuut.
Loreto probeert naar een medespeler te passen. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een lange en hoge pass. Botina is nu in balbezit. Botina draait met de bal, schiet en ... Janoszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel. Janoszka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 2:0

12e minuut.
Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto passt de bal met de wreef. Ciliński speelt de bal door. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Niţulescu geeft de bal voor. Daar is Ciliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciliński probeert naar een medespeler te passen. Botina rent richting de bal. Botina draait met de bal, schiet en ... Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 3:0

26e minuut.
Inworp. Loreto met een snelle inworp. Ciliński is nu in balbezit. Ciliński geeft een hoge lob. Páez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Janoszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Cahangirzadə passt de bal met de wreef. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 4:0

32e minuut.
Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 5:0

33e minuut.
Rente rent richting de bal. Rente geeft een lange en hoge pass. Cahangirzadə rent richting de bal. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Ciliński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Stroe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pázmándi met de inworp. Cahangirzadə rent richting de bal. Cahangirzadə geeft een lange en hoge pass. Janoszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Niţulescu met een sublieme pass. Yakışmaz is nu in balbezit. Botina verovert de bal door een tackle van achteren. Botina draait met de bal, schiet en ... Janoszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 42%, {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 58%.
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 6:0

46e minuut.
Sagáth geeft een lange en hoge pass. Talkowski rent richting de bal. Stroe verovert de bal door een tackle van achteren. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Strauss probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík geeft de bal voor. Stroe is nu in balbezit. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Strauss probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 6:1

59e minuut.
Rychtařík met de inworp. Panico probeert naar een medespeler te passen. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 6:2

64e minuut.
Tamási heeft problemen om de bal te vangen. Cahangirzadə onderschept slim de pass. Cahangirzadə speelt de bal door. Klungelig pakt Botina de bal. Botina schiet op doel. Janoszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Inworp. Loreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciliński rent richting de bal. Ciliński geeft een hoge lob. Botina krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík passt de bal in één keer door. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe draait met de bal, schiet en ... Talkowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rychtařík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stroe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 6:3

71e minuut.
Panico is nu in balbezit. Panico geeft een hoge lob. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe schiet op doel. Talkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strauss bokst de bal weg.

74e minuut.
Gordo is nu in balbezit. Gordo geeft de bal voor. Panico kopt de bal weg. Stroe rent richting de bal. Stroe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 6:4

78e minuut.
Inworp. Loreto met de inworp. Cahangirzadə met een sublieme pass. Loreto rent richting de bal. Loreto geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Botina kan de bal niet met de borst controleren. Janoszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 7:4

83e minuut.
Rente verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Folchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stroe is nu in balbezit. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Strauss bokst de bal weg.

84e minuut.
Sagáth probeert naar een medespeler te passen. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík passt de bal met de wreef. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ciliński passt de bal zonder na te denken. Cahangirzadə is nu in balbezit. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 51%, {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 49%.
Diadora FC Ruda Śląska - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 7:4