Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P23 GORNIK ZABRZE FC Zagłębie Sosnowiec
TG99 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 49.3
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Grudziński speelt de bal door. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski passt de bal met de wreef. Burkay rent richting de bal. Burkay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Čmeral passt de bal in één keer door. Santakallio rent richting de bal. Santakallio geeft een hoge lob. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Šimánek speelt de bal door. Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek geeft de bal voor. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral schiet op doel. Imbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čmeral rent richting de bal. Čmeral schiet op doel. Imbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Santakallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santakallio probeert naar een medespeler te passen. Florescu rent richting de bal. Florescu geeft de bal voor. Čmeral maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - FC Zagłębie Sosnowiec 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 57%, FC Zagłębie Sosnowiec 43%.
P23 GORNIK ZABRZE - FC Zagłębie Sosnowiec 0:1

46e minuut.
Florescu passt de bal in één keer door. Paspatis rent richting de bal. Nygård speelt de bal door. Burkay rent richting de bal. Burkay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P23 GORNIK ZABRZE - FC Zagłębie Sosnowiec 1:1

50e minuut.
Santakallio passt de bal in één keer door. Kapturek is nu in balbezit. Kapturek passt de bal zonder na te denken. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt draait met de bal, schiet en ... Imbert bokst de bal weg.

53e minuut.
Imbert speelt de bal door. Dolenský kopt de bal weg. Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral haalt uit met een fantastische trap. Imbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Koenig speelt de bal door. Antczak rent richting de bal. Antczak geeft een hoge lob. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt haalt uit met een fantastische trap. Imbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - FC Zagłębie Sosnowiec 1:2

63e minuut.
Florescu heeft problemen om de bal te vangen. Florescu passt de bal met de wreef. Daar is Kapturek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapturek geeft een hoge lob. Čmeral springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casertani komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sądkiewicz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Hernandez komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś onderschept slim de pass. Mniś met een sublieme pass. Czapnik rent richting de bal. Czapnik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 57%, FC Zagłębie Sosnowiec 43%.
P23 GORNIK ZABRZE - FC Zagłębie Sosnowiec 1:2