Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve fcWidzew
NMAP Tactiek a
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 44.3
good Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Kolde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dracena met een sublieme pass. Robbia speelt de bal door. Kolde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolde schiet op doel. Pazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Park-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Hyuon probeert naar een medespeler te passen. Geiger rent richting de bal. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Daniel haalt uit met een fantastische trap. Pazurkiewicz bokst de bal weg.

22e minuut.
Kuşçu onderschept slim de pass. Kuşçu speelt de bal door. Klimko speelt de bal door. Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołyniec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klimko is nu in balbezit. Klimko geeft een lange en hoge pass. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ciucean heeft problemen om de bal te vangen. Majowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Majowicz speelt de bal door. Persyn heeft problemen om de bal te vangen. Pruban is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pruban is nu in balbezit. Wołyniec is nu in balbezit. Pruban rent richting de bal. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec schiet op doel. Rzayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Majowicz geeft een lange en hoge pass. Geiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Kolde rent richting de bal. Kolde schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 52%, fcWidzew 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Algarve - fcWidzew 0:0

54e minuut.
Tucki passt de bal met de wreef. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wołyniec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - fcWidzew 0:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šinor komt het veld opgelopen. Šapinskas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dracena passt de bal met de wreef. Buchnajzer is nu in balbezit. Buchnajzer passt de bal in één keer door. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klimko is nu in balbezit. Klimko passt de bal zonder na te denken. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... Rzayev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rzayev trapt de bal weg van het doel. Tucki kan de bal niet met de borst controleren. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon geeft de bal voor. Daniel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klimko geeft een hoge lob. Pruban heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean rent richting de bal. Pruban verovert de bal door een tackle van achteren. Pruban schiet op doel. Rzayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kolde stond buitenspel. Cofała komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daniel rent richting de bal. Daniel passt de bal zonder na te denken. Dracena is nu in balbezit. Daniel is nu in balbezit. Daniel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała rent richting de bal. Mendoza is nu in balbezit. Daniel is nu in balbezit. Daniel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Majowicz geeft de bal voor. Kuşçu kopt de bal weg. Daar is Geiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniel is nu in balbezit. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Šinor verovert de bal door een tackle van achteren. Šinor geeft een hoge lob. Mendoza is nu in balbezit. Cofała onderschept slim de pass. Cofała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 47%, fcWidzew 53%.
F.C. Algarve - fcWidzew 0:1