Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} Lacrosse
wol11 Tactiek 532-3
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 53.4
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Fuhrmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Folchi met de inworp. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe draait met de bal, schiet en ... Oślizło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kolínský passt de bal zonder na te denken. Żeromski rent richting de bal. Żeromski geeft een lange en hoge pass. Barbanera rent richting de bal. Barbanera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stroe raakt geblesseerd tijdens het duel. Wright legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Oślizło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Lacrosse 1:0

13e minuut.
Folchi is nu in balbezit. Tabarelli onderschept slim de pass. Tabarelli geeft een lange en hoge pass. Chaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Barbanera is nu in balbezit. Barbanera speelt de bal door. Chaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaina draait met de bal, schiet en ... Yakışmaz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gordo heeft problemen om de bal te vangen. Yakışmaz is nu in balbezit. Chaina onderschept slim de pass. Chaina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Lacrosse 1:1

24e minuut.
Żeromski speelt de bal door. Chaina rent richting de bal. Yakışmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chaina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolínský zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Janoszka bokst de bal weg.

28e minuut.
Folchi geeft een lange en hoge pass. Wright kopt de bal weg. Stroe rent richting de bal. Stroe schiet op doel. Oślizło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Lacrosse 2:1

39e minuut.
Fuhrmann speelt de bal door. Barbanera is nu in balbezit. Barbanera met een sublieme pass. Kolínský rent richting de bal. Kolínský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Żeromski geeft de bal voor. Kolínský kopt de bal weg. Barbanera speelt de bal door. Chaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaina schiet op doel. Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Barbanera de bal. Barbanera met een sublieme pass. Chaina is nu in balbezit. Chaina schiet op doel. Janoszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 61%, Lacrosse 39%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Lacrosse 2:1

61e minuut.
Barbanera geeft een lange en hoge pass. Chaina kopt de bal weg. Tamási heeft problemen om de bal te vangen. Kolínský is nu in balbezit. Kolínský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fuhrmann onderschept slim de pass. Fuhrmann geeft een lange en hoge pass. Kolínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolínský schiet op doel. Janoszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chaina rent richting de bal. Yakışmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaina verovert de bal door een tackle van achteren. Chaina schiet op doel. Janoszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Lacrosse 2:2

77e minuut.
Żeromski rent richting de bal. Żeromski passt de bal met de wreef. Chaina is nu in balbezit. Chaina schiet op doel. Janoszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Barbanera geeft de bal voor. Chaina kopt de bal weg. Kolínský is nu in balbezit. Kolínský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Lacrosse 2:3

85e minuut.
Panico speelt de bal door. Folchi is nu in balbezit. Folchi geeft een lange en hoge pass. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Panico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Copik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 56%, Lacrosse 44%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Lacrosse 2:3