Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diadora FC Ruda Śląska TS Leśnica
Pretoria 5 Tactiek Co do1
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
46.2 gemiddelde waardering 47.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Cassitto is nu in balbezit. Cassitto geeft de bal voor. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... Strauss werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - TS Leśnica 0:1

35e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə probeert naar een medespeler te passen. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez schiet op doel. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diadora FC Ruda Śląska - TS Leśnica 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 43%, TS Leśnica 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diadora FC Ruda Śląska - TS Leśnica 1:1

47e minuut.
Rente geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassitto met de inworp. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Loreto met een snelle inworp. Ciliński rent richting de bal. Ciliński geeft een lange en hoge pass. Botina is nu in balbezit. Botina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Atvērts geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loreto met de inworp. Cahangirzadə is nu in balbezit. Cahangirzadə geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Aydoğdu onderschept slim de pass. Inworp. Loreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cahangirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə draait met de bal, schiet en ... Kogut bokst de bal weg. Botina rent richting de bal. Botina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - TS Leśnica 2:1

76e minuut.
Niţulescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Řapík rent richting de bal. Řapík geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diadora FC Ruda Śląska - TS Leśnica 2:2

81e minuut.
Cahangirzadə probeert de bal aan de voet te houden. Cinpoeru rent richting de bal. Klungelig pakt Cinpoeru de bal. Cinpoeru haalt uit met een fantastische trap. Strauss maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

83e minuut.
Ciliński is nu in balbezit. Ciliński passt de bal zonder na te denken. Botina rent richting de bal. Botina schiet op doel. Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - TS Leśnica 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 52%, TS Leśnica 48%.
Diadora FC Ruda Śląska - TS Leśnica 3:2