Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.067
  • Stadion: fcWidzew Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 49810
fcWidzew FC Zagłębie Sosnowiec
a Tactiek 352
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 51.7
good Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Čmeral de bal. Čmeral passt de bal in één keer door. Kapturek is nu in balbezit. Kapturek geeft de bal voor. Klatt springt en kopt de bal. Pazurkiewicz bokst de bal weg.

3e minuut.
Kuşçu met een sublieme pass. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt verovert de bal door een tackle van achteren. Klatt draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC Zagłębie Sosnowiec 0:1

3e minuut.
Kuşçu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurzeja komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Florescu is nu in balbezit. Florescu passt de bal zonder na te denken. Kapturek rent richting de bal. Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Klatt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klatt rent richting de bal. Chlebowski onderschept slim de pass. Čmeral rent richting de bal. Čmeral haalt uit met een fantastische trap. Pazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC Zagłębie Sosnowiec 0:2

12e minuut.
Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski met een sublieme pass. Klimko kan de bal niet met de borst controleren. Klatt rent richting de bal. Klatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC Zagłębie Sosnowiec 0:3

13e minuut.
Buchnajzer passt de bal in één keer door. Cielecki rent richting de bal. Santakallio verovert de bal door een tackle van achteren. Santakallio met een sublieme pass. Čmeral geeft de bal voor. Pazurkiewicz bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC Zagłębie Sosnowiec 0:4

16e minuut.
Buchnajzer speelt de bal door. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel. Santa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wołyniec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Klatt is nu in balbezit. Klatt met een sublieme pass. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dolenský met een sublieme pass. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzeja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čmeral raakt geblesseerd tijdens het duel. Santakallio komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 61%, FC Zagłębie Sosnowiec 39%.
fcWidzew - FC Zagłębie Sosnowiec 0:4

46e minuut.
Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral passt de bal zonder na te denken. Kapturek met een sublieme pass. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Pazurkiewicz trapt de bal weg. Dolenský speelt de bal door. Grudziński geeft een hoge lob. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurzeja de bal onder controle te krijgen. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral passt de bal in één keer door. Klatt rent richting de bal. Klatt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kapturek met een sublieme pass. Florescu probeert naar een medespeler te passen. Chlebowski rent richting de bal. Kapturek onderschept slim de pass. Kapturek geeft een hoge lob. Pazurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC Zagłębie Sosnowiec 0:5

74e minuut.
Klimko passt de bal zonder na te denken. Daar is Pruban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruban passt de bal in één keer door. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec draait met de bal, schiet en ... Santa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Klatt is nu in balbezit. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu geeft de bal voor. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Santakallio probeert de bal met de borst te controleren. Cielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Santakallio maakt een afschuwelijke overtreding. Santakallio krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Grudziński heeft problemen om de bal te vangen. Wołyniec rent richting de bal. Dolenský begaat een overtreding. Dolenský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 60%, FC Zagłębie Sosnowiec 40%.
fcWidzew - FC Zagłębie Sosnowiec 0:5