Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve P23 GORNIK ZABRZE
NMAP Tactiek TG99
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Wlazło kopt de bal weg. Klungelig pakt Antczak de bal. Cofała rent richting de bal. Cofała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - P23 GORNIK ZABRZE 1:0

7e minuut.
Koenig kopt de bal weg. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński probeert naar een medespeler te passen. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło speelt de bal door. Robbia probeert naar een medespeler te passen. Cofała is nu in balbezit. Cofała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nygård kopt de bal weg. Daar is Ciucean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay draait met de bal, schiet en ... Rzayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Algarve - P23 GORNIK ZABRZE 1:1

44e minuut.
Park-Hyuon passt de bal zonder na te denken. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło draait met de bal, schiet en ... Imbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - P23 GORNIK ZABRZE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 50%, P23 GORNIK ZABRZE 50%.
F.C. Algarve - P23 GORNIK ZABRZE 2:1

46e minuut.
Daniel komt het veld opgelopen. Šapinskas komt het veld opgelopen. Kolde komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Robbia heeft problemen om de bal te vangen. Robbia geeft een hoge lob. Mniś is nu in balbezit. Daniel onderschept slim de pass. Daniel draait met de bal, schiet en ... Imbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Park-Hyuon de bal onder controle te krijgen. Wańkowicz met een sublieme pass. Daar is Krecikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniel is nu in balbezit. Daniel haalt uit met een fantastische trap. Imbert bokst de bal weg.

60e minuut.
Park-Hyuon passt de bal in één keer door. Koenig rent richting de bal. Met opzet legt Kolde zijn tegenspeler op de grond. Koenig raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Imbert met een sublieme pass. Majowicz kopt de bal weg. Daar is Park-Hyuon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapnik rent richting de bal. Czapnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Persyn verovert de bal door een tackle van achteren. Persyn geeft een hoge lob. Mniś kan de bal niet met de borst controleren. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel draait met de bal, schiet en ... Imbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robbia is nu in balbezit. Robbia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - P23 GORNIK ZABRZE 3:1

74e minuut.
Klungelig pakt Majowicz de bal. Majowicz geeft een hoge lob. Robbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbia heeft problemen om de bal te vangen. Robbia geeft een lange en hoge pass. Imbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Robbia met een sublieme pass. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś rent richting de bal. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Daniel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Persyn is nu in balbezit. Nygård verovert de bal door een tackle van achteren. Nygård passt de bal in één keer door. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 43%, P23 GORNIK ZABRZE 57%.
F.C. Algarve - P23 GORNIK ZABRZE 3:1