Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }}
Co do1 Tactiek wol11
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
46.5 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen formidable


6e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Apostu begaat een overtreding. Cinpoeru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Řapík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cinpoeru springt en kopt de bal. Janoszka bokst de bal weg.

29e minuut.
Folchi passt de bal in één keer door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlevi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wright is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panico met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Buitenspel voor Stroe. Goede buitenspelval van de verdediging. Atvērts neemt vlug de vrije trap. Apostu controleert de bal met de borst. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cassitto met een sublieme pass. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat passt de bal zonder na te denken. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Herlevi neemt vlug de vrije trap. Yakışmaz heeft problemen om de bal te vangen. Lăpădat is nu in balbezit. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Janoszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 40%, {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Leśnica - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 0:0

62e minuut.
Folchi is nu in balbezit. Folchi passt de bal in één keer door. Stroe rent richting de bal. Stroe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Inworp. Folchi met de inworp. Stroe kan de bal niet met de borst controleren. Stroe draait met de bal, schiet en ... Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 47%, {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Leśnica - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 0:0