Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.067
  • Stadion: Lacrosse Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13243
Lacrosse Diadora FC Ruda Śląska
532-3 Tactiek Pretoria 5
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Klungelig pakt Pieńkowski de bal. Pieńkowski passt de bal zonder na te denken. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Strauss maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 1:0

8e minuut.
Cahangirzadə speelt de bal door. Ciliński is nu in balbezit. Ciliński passt de bal in één keer door. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina schiet op doel. Oślizło bokst de bal weg.

12e minuut.
Loreto rent richting de bal. Chaina verovert de bal door een tackle van achteren. Chaina geeft een hoge lob. Botina is nu in balbezit. Botina schiet op doel. Oślizło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski met een sublieme pass. Cólzera is nu in balbezit. Żeromski verovert de bal door een tackle van achteren. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Strauss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolínský is nu in balbezit. Kolínský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 2:0

25e minuut.
Cahangirzadə rent richting de bal. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Ciliński probeert naar een medespeler te passen. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oślizło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 2:1

30e minuut.
Talkowski onderschept slim de pass. Talkowski geeft een hoge lob. Páez kopt de bal weg. Loreto rent richting de bal. Loreto geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oślizło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cólzera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Loreto de bal. Barbanera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbanera geeft de bal voor. Kolínský springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Strauss met een harde bal richting middenveld. Fuhrmann kopt de bal weg. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 3:1

36e minuut.
Cahangirzadə geeft een hoge lob. Botina kopt de bal weg. Ciliński rent richting de bal. Ciliński geeft een lange en hoge pass. Botina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Niţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Ciliński speelt de bal door. Botina rent richting de bal. Botina schiet op doel. Oślizło bokst de bal weg. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 3:2

43e minuut.
Talkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski onderschept slim de pass. Żeromski passt de bal zonder na te denken. Kolínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolínský draait met de bal, schiet en ... Strauss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 52%, Diadora FC Ruda Śląska 48%.
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 3:2

52e minuut.
Ciliński met een sublieme pass. Botina probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaina. Chaina krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kolínský passt de bal zonder na te denken. Fuhrmann geeft een hoge lob. Daar is Rente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski speelt de bal door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Strauss werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Fatalski geeft een lange en hoge pass. Cólzera probeert de bal met de borst te controleren. Kolínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolínský draait met de bal, schiet en ... Strauss probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Niţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cahangirzadə probeert naar een medespeler te passen. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina haalt uit met een fantastische trap. Oślizło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 3:3

72e minuut.
Chaina kopt de bal weg. Klungelig pakt Pázmándi de bal. Kolínský is nu in balbezit. Kolínský haalt uit met een fantastische trap. Strauss maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cahangirzadə probeert naar een medespeler te passen. Ciliński rent richting de bal. Fatalski begaat een overtreding. Fatalski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tabarelli probeert naar een medespeler te passen. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski geeft de bal voor. Żeromski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 4:3

90e minuut.
Tabarelli geeft de bal voor. Kolínský is nu in balbezit. Klungelig pakt Kolínský de bal. Kolínský haalt uit met een fantastische trap. Strauss maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 36%, Diadora FC Ruda Śląska 64%.
Lacrosse - Diadora FC Ruda Śląska 5:3