Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P23 GORNIK ZABRZE fcWidzew
TG99 Tactiek a
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 42.7
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Tucki is nu in balbezit. Tucki passt de bal met de wreef. Krecikowski met een sublieme pass. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - fcWidzew 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Wołyniec de bal. Dworzyński onderschept slim de pass. Dworzyński passt de bal met de wreef. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P23 GORNIK ZABRZE - fcWidzew 1:1

11e minuut.
Wańkowicz met een sublieme pass. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Klimko zijn tegenspeler op de grond. Burkay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wańkowicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Dworzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruban is nu in balbezit. Pruban speelt de bal door. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Czapnik kopt de bal weg. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz passt de bal zonder na te denken. Burkay is nu in balbezit. Burkay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Dworzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban passt de bal zonder na te denken. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tucki rent richting de bal. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Pruban is nu in balbezit. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - fcWidzew 1:2

26e minuut.
Klimko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tucki de bal. Burkay rent richting de bal. Burkay draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kurzeja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czapnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 47%, fcWidzew 53%.
P23 GORNIK ZABRZE - fcWidzew 1:2

50e minuut.
Czapnik speelt de bal door. Nygård rent richting de bal. Kurzeja begaat een overtreding. Nygård is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Czapnik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pazurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tucki probeert naar een medespeler te passen. Wołyniec rent richting de bal. Antczak rent richting de bal. Wołyniec verovert de bal door een tackle van achteren. Wołyniec schiet op doel. Imbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cielecki is nu in balbezit. Cielecki geeft een lange en hoge pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Imbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - fcWidzew 1:3

87e minuut.
Wańkowicz controleert de bal met de borst. Krecikowski is nu in balbezit. Krecikowski met een sublieme pass. Burkay is nu in balbezit. Burkay haalt uit met een fantastische trap. Pazurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 49%, fcWidzew 51%.
P23 GORNIK ZABRZE - fcWidzew 1:3