Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.067
  • Stadion: Lacrosse Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11701
Lacrosse RKS Barbaros
532-3 Tactiek nova
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 58.6
good Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


13e minuut.
Meta passt de bal zonder na te denken. Zelada is nu in balbezit. Zelada passt de bal in één keer door. Romaniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - RKS Barbaros 0:1

15e minuut.
Tabarelli kopt de bal weg. Fuhrmann rent richting de bal. Fuhrmann met een sublieme pass. Kolínský is nu in balbezit. Kolínský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Barbanera met de inworp. Neiße rent richting de bal. Chaina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chaina naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Pieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Fuhrmann is nu in balbezit. Fuhrmann passt de bal in één keer door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy bokst de bal weg.

28e minuut.
Pieńkowski met een sublieme pass. Żeromski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meleşteu. Meleşteu krijgt een gele kaart. Żeromski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Żeromski kan niet meer verder spelen. López Vallejo komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Fatalski speelt de bal door. López Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Meleşteu zijn tegenspeler op de grond. Meleşteu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Neiße rent richting de bal. Barbanera onderschept slim de pass. Barbanera met een sublieme pass. Kolínský rent richting de bal. Kolínský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. López Vallejo is nu in balbezit. López Vallejo haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacrosse - RKS Barbaros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 47%, RKS Barbaros 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lacrosse - RKS Barbaros 1:1

48e minuut.
Neiße bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiße geeft een hoge lob. Kosecki kan de bal niet met de borst controleren. Tukser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - RKS Barbaros 1:2

56e minuut.
Tabarelli onderschept slim de pass. Tabarelli geeft een lange en hoge pass. Fuhrmann is nu in balbezit. Fuhrmann haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kolínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolínský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacrosse - RKS Barbaros 2:2

60e minuut.
Neiße rent richting de bal. Barbanera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neiße raakt geblesseerd tijdens het duel. Grozavu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zelada passt de bal met de wreef. Neiße heeft problemen om de bal te vangen. Neiße passt de bal met de wreef. Tukser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukser haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oślizło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Svansson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieńkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrmann geeft de bal voor. Demirsoy bokst de bal weg.

72e minuut.
Paranhos is nu in balbezit. Fuhrmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paranhos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feinbier komt het veld opgelopen. Catalán komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Paranhos speelt de bal door. Meta geeft een hoge lob. Grozavu is nu in balbezit. Grozavu draait met de bal, schiet en ... Oślizło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - RKS Barbaros 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 55%, RKS Barbaros 45%.
Lacrosse - RKS Barbaros 2:3