Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica Lasowiak Studzieniec
Co do1 Tactiek zibi
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.7 gemiddelde waardering 64.7
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov passt de bal zonder na te denken. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... Deidda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Lasowiak Studzieniec 1:0

16e minuut.
Tribbe geeft de bal voor. Atvērts bereikt de bal nog maar net als eerste. Atvērts geeft de bal voor. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Paal! Deidda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Karasavvidis geeft de bal voor. Herlevi rent richting de bal. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - Lasowiak Studzieniec 1:1

24e minuut.
Cinpoeru kan de bal niet met de borst controleren. Tribbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pescariu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wagemakers komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Rékasi is nu in balbezit. Rékasi geeft een hoge lob. Cochrane speelt de bal door. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio passt de bal zonder na te denken. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Rékasi heeft problemen om de bal te vangen. Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sapio rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cochrane neemt de hoekschop. Sekuľa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Lasowiak Studzieniec 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 58%, Lasowiak Studzieniec 42%.
TS Leśnica - Lasowiak Studzieniec 1:2

47e minuut.
Wenden speelt de bal door. Rékasi rent richting de bal. Rékasi geeft een lange en hoge pass. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Uğur met een sublieme pass. Aydoğdu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uğur zal de hoekschop nemen. Bavestrello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Lasowiak Studzieniec 1:3

74e minuut.
Dobski passt de bal zonder na te denken. Wagemakers met een sublieme pass. Rékasi is nu in balbezit. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Uğur geeft een lange en hoge pass. Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rékasi begaat een overtreding. Rékasi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 49%, Lasowiak Studzieniec 51%.
TS Leśnica - Lasowiak Studzieniec 1:3