Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Środa Wlkp FC Zagłębie Sosnowiec
nowa siła 1 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Santakallio geeft de bal voor. Cinghialotti kopt de bal weg. Paspatis heeft problemen om de bal te vangen. Perrin rent richting de bal. Perrin draait met de bal, schiet en ... Santa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonet rent richting de bal. Bonet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Środa Wlkp - FC Zagłębie Sosnowiec 1:0

19e minuut.
Serwotka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Flinkevleugel de bal. Flinkevleugel geeft een lange en hoge pass. Grudziński geeft een lange en hoge pass. Klatt springt en kopt de bal. Fengler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Fengler met een harde bal richting middenveld. Perrin kopt de bal weg. Daar is Šimánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Środa Wlkp 50%, FC Zagłębie Sosnowiec 50%.
Środa Wlkp - FC Zagłębie Sosnowiec 1:0

46e minuut.
Serwotka speelt de bal door. Schelin rent richting de bal. Schelin geeft een hoge lob. Perrin is nu in balbezit. Perrin schiet op doel. Paal! Santa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Luzzi passt de bal in één keer door. Perrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti probeert naar een medespeler te passen. Bonet rent richting de bal. Bonet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Hanhisuanto rent richting de bal. Hanhisuanto geeft een lange en hoge pass. Šimánek geeft een lange en hoge pass. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Serwotka geeft de bal voor. Inworp. Budziński met de inworp. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casertani komt het veld opgelopen. Sądkiewicz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Silde komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Budziński is nu in balbezit. Budziński met een sublieme pass. Luzzi speelt de bal door. Perrin rent richting de bal. Perrin schiet op doel. Santa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Florescu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flinkevleugel. Klatt raakt geblesseerd tijdens het duel. Grudziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klatt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Šimánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrin verovert de bal door een tackle van achteren. Silde rent richting de bal. Silde haalt uit met een fantastische trap. Santa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Środa Wlkp - FC Zagłębie Sosnowiec 2:0

77e minuut.
Daar is Dolenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinghialotti rent richting de bal. Cinghialotti speelt de bal door. Perrin rent richting de bal. Perrin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Budziński met een sublieme pass. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi geeft een lange en hoge pass. Perrin maakt een snoekduik en kopt de bal. Santa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Środa Wlkp 46%, FC Zagłębie Sosnowiec 54%.
Środa Wlkp - FC Zagłębie Sosnowiec 2:0