Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Niebiescy77 P23 GORNIK ZABRZE
7 Tactiek TG99
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 42.3
excellent Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Krecikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wańkowicz is nu in balbezit. Mjøs maakt een afschuwelijke overtreding. Mjøs krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik passt de bal met de wreef. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay haalt uit met een fantastische trap. Orozco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 0:1

6e minuut.
Dworzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wańkowicz speelt de bal door. Daar is Burkay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkay draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marsman de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Marsman is nu in balbezit. Nygård onderschept slim de pass. Nygård geeft een hoge lob. Burkay rent richting de bal. Burkay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz met een sublieme pass. Kulička geeft een hoge lob. Kaplár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár draait met de bal, schiet en ... Imbert bokst de bal weg.

13e minuut.
Kaplár passt de bal met de wreef. Parada is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mniś ... Strafschop! Mniś krijgt een gele kaart. Parada raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulička legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Imbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 1:1

17e minuut.
Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička passt de bal met de wreef. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Parada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 2:1

19e minuut.
Gut met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Tischler de bal onder controle te krijgen. Klimowicz probeert naar een medespeler te passen. Parada rent richting de bal. Parada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Krecikowski de bal. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička met een sublieme pass. Parada is nu in balbezit. Parada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaplár passt de bal zonder na te denken. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz passt de bal met de wreef. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hauck kopt de bal weg. Daar is Antczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplár is nu in balbezit. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gut speelt de bal door. Kaplár is nu in balbezit. Kaplár speelt de bal door. Parada is nu in balbezit. Parada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 3:1

42e minuut.
Karpacz geeft een hoge lob. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár maakt een afschuwelijke overtreding. Kaplár krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antczak de bal. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ... Imbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 42%, P23 GORNIK ZABRZE 58%.
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 4:1

51e minuut.
Ngọc Cường speelt de bal door. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz geeft de bal voor. Kaplár is nu in balbezit. Kaplár haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Krecikowski met de inworp. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay passt de bal met de wreef. Nygård rent richting de bal. Nygård haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Mjøs rent richting de bal. Mjøs probeert naar een medespeler te passen. Klimowicz kan de bal niet met de borst controleren. Klimowicz geeft de bal voor. Parada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kulička is nu in balbezit. Kulička passt de bal zonder na te denken. Klimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Parada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klimowicz passt de bal in één keer door. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Parada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Imbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 5:1

73e minuut.
Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulička is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klimowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Parada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Burkay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsman onderschept slim de pass. Marsman geeft een hoge lob. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hauck onderschept slim de pass. Hauck geeft de bal voor. Klungelig pakt Mniś de bal. Parada is nu in balbezit. Parada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gut geeft een lange en hoge pass. Parada kopt de bal weg. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel. Imbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 6:1

81e minuut.
Kaplár probeert naar een medespeler te passen. Antczak rent richting de bal. Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada draait met de bal, schiet en ... Imbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 7:1

89e minuut.
Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička passt de bal zonder na te denken. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Kaplár springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 35%, P23 GORNIK ZABRZE 65%.
FC Niebiescy77 - P23 GORNIK ZABRZE 8:1