Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.067
  • Stadion: fcWidzew Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 46962
fcWidzew {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }}
a Tactiek wol11
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten formidable
good Passen good
average Verdedigen formidable


5e minuut.
Cielecki rent richting de bal. Cielecki passt de bal zonder na te denken. Buchnajzer met een sublieme pass. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel. Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Sagáth geeft een hoge lob. Daar is Kurzeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychtařík rent richting de bal. Rychtařík geeft een hoge lob. Stroe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 0:1

16e minuut.
Wright probeert de bal met de borst te controleren. Geiger verovert de bal door een tackle van achteren. Stroe rent richting de bal. Stroe schiet op doel. Pazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 0:2

24e minuut.
Panico onderschept slim de pass. Panico geeft de bal voor. Kurzeja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Panico verovert de bal door een tackle van achteren. Panico speelt de bal door. Stroe rent richting de bal. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Pazurkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 0:3

34e minuut.
Tamási onderschept slim de pass. Tamási geeft een hoge lob. Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroe rent richting de bal. Stroe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Kurzeja verovert de bal door een tackle van achteren. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík geeft de bal voor. Stroe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 60%, {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 40%.
fcWidzew - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 0:3

52e minuut.
Buchnajzer met een sublieme pass. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu geeft een lange en hoge pass. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Panico bereikt de bal nog maar net als eerste. Panico probeert naar een medespeler te passen. Kurzeja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Panico onderschept slim de pass. Panico geeft een lange en hoge pass. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 0:4

79e minuut.
Mendoza geeft een hoge lob. Inworp. Folchi met de inworp. Stroe is nu in balbezit. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Pazurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Folchi is nu in balbezit. Met opzet legt Tucki zijn tegenspeler op de grond. Tucki krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Stroe speelt de bal door. Geiger geeft een lange en hoge pass. Wołyniec kopt de bal weg. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rychtařík met de inworp. Daar is Panico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panico geeft een hoge lob. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 0:5

88e minuut.
Folchi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wright de bal. Wright passt de bal zonder na te denken. Stroe is nu in balbezit. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 54%, {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 46%.
fcWidzew - {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 0:5