Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: FC Carmile Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 20925
FC Carmile Comand 2005
CATENACCIO3 Tactiek mkwnzd 1
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 60.6
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Buhoiu speelt de bal door. Bandeira rent richting de bal. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna geeft een hoge lob. Fugui springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Comand 2005 1:0

14e minuut.
Kantar haalt uit met een fantastische trap. Onofraş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grznár speelt de bal door. Lippo rent richting de bal. Lippo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Buitenspel voor Di Perna. Goede buitenspelval van de verdediging. Deteşan neemt vlug de vrije trap. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Lippo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Carmile - Comand 2005 1:1

29e minuut.
Ciripoi probeert naar een medespeler te passen. Di Perna rent richting de bal. Bandeira begaat een overtreding. Di Perna raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciripoi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Czerniec rent richting de bal. Di Perna rent richting de bal. Di Perna speelt de bal door. Daar is Fugui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fugui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bandeira met een snelle inworp. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu geeft de bal voor. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmile 47%, Comand 2005 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Carmile - Comand 2005 1:1

48e minuut.
Di Perna is nu in balbezit. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi passt de bal in één keer door. Fugui rent richting de bal. Fugui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Söllinger geeft de bal voor. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu geeft een hoge lob. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen. Səlimli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Comand 2005 1:2

74e minuut.
McNeil geeft een lange en hoge pass. Deteşan kopt de bal weg. Grznár rent richting de bal. Grznár geeft een hoge lob. Kantar is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Maqomayev neemt vlug de vrije trap. Buhoiu kopt de bal weg. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Səlimli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Comand 2005 1:3

78e minuut.
Czerniec probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu passt de bal met de wreef. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Səlimli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Kantar kopt de bal weg. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu speelt de bal door. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Comand 2005 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmile 58%, Comand 2005 42%.
FC Carmile - Comand 2005 1:4