Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drink team06 Orły 07 Swarzędz
młoda Tactiek 532
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
O’Neal met een sublieme pass. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański met een sublieme pass. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tekgöz met de inworp. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson passt de bal met de wreef. Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekgöz geeft de bal voor. Januszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
O’Neal met een sublieme pass. Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm met een sublieme pass. Ela rent richting de bal. Ela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tekgöz kopt de bal weg. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski geeft een hoge lob. Chorabik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Marcyjański met een sublieme pass. Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Chorabik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Davidson speelt de bal door. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk passt de bal met de wreef. Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Việt Khải kopt de bal weg. Fernández Fidalgo controleert de bal met de borst. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tomczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap. Januszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 62%, Orły 07 Swarzędz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
drink team06 - Orły 07 Swarzędz 0:0

47e minuut.
Dźwigała kopt de bal weg. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski passt de bal met de wreef. Duquesne geeft de bal voor. Ela krijgt zijn hoofd ertegen. Chorabik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Buron onderschept slim de pass. Buron passt de bal met de wreef. Thiện Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm geeft een lange en hoge pass. Ślepowron maakt een snoekduik en kopt de bal. Chorabik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Tekgöz passt de bal met de wreef. Việt Khải rent richting de bal. Fernández Fidalgo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Việt Khải is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Việt Khải legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Januszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Thiện Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm geeft de bal voor. Prusakiewicz kopt de bal weg. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 71%, Orły 07 Swarzędz 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
drink team06 - Orły 07 Swarzędz 0:0