Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: K.S.Z.O Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
FC Melanz FC Marselie 1900
Normal Tactiek Default tactic
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 48.5
weak Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Bojas de bal. Bojas probeert naar een medespeler te passen. Migacz kan de bal niet met de borst controleren. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pezzi kan de bal niet met de borst controleren. Boldiş rent richting de bal. Čemerlić rent richting de bal. Čemerlić draait met de bal, schiet en ... Wordamski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:1

8e minuut.
Prytz verovert de bal door een tackle van achteren. Prytz geeft een lange en hoge pass. Drożdżewski heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş rent richting de bal. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:2

10e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Daar is Pezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş is nu in balbezit. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:3

11e minuut.
Boldiş met een sublieme pass. Ince is nu in balbezit. Ince met een sublieme pass. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić haalt uit met een fantastische trap. Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Čemerlić rent richting de bal. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:4

23e minuut.
Wordamski speelt de bal door. Pacheco kopt de bal weg. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:5

24e minuut.
Ince met de inworp. Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft de bal voor. Pezzi krijgt zijn hoofd ertegen. Wordamski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Karwat is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco geeft de bal voor. Čemerlić springt en kopt de bal. Wordamski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:6

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Betliński de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čemerlić met een snelle inworp. Pelizzaro geeft een hoge lob. Pezzi krijgt zijn hoofd ertegen. Wordamski bokst de bal weg.

31e minuut.
Wszędybył zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobosz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Pacheco krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Čemerlić is nu in balbezit. Boldiş geeft de bal voor. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:7

39e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Drożdżewski heeft problemen om de bal te vangen. Pezzi rent richting de bal. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:8

42e minuut.
Betliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelizzaro met een snelle inworp. Pacheco geeft een hoge lob. Pezzi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Prytz geeft een hoge lob. Pezzi rent richting de bal. Drożdżewski onderschept slim de pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melanz 81%, FC Marselie 1900 19%.
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:8

47e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński onderschept slim de pass. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:9

52e minuut.
Pelizzaro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Migacz de bal onder controle te krijgen. Dobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Čemerlić verovert de bal door een tackle van achteren. Čemerlić geeft een hoge lob. Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pezzi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:10

55e minuut.
Pezzi rent richting de bal. Drożdżewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pezzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pezzi neemt de penalty, wat een uithaal! Wordamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:11

57e minuut.
Dobosz probeert naar een medespeler te passen. Ince rent richting de bal. Ince passt de bal zonder na te denken. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. Wordamski bokst de bal weg.

59e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi met een sublieme pass. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Drożdżewski kan de bal niet met de borst controleren. Čemerlić rent richting de bal. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. Wordamski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:12

67e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Otrocki begaat een overtreding. Pacheco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pezzi kopt de bal weg. Boldiş rent richting de bal. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Wordamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:13

69e minuut.
Perzak geeft de bal voor. Boldiş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drożdżewski. Drożdżewski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Dobosz de bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Čemerlić rent richting de bal. Čemerlić schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Boldiş is nu in balbezit. Čemerlić rent richting de bal. Čemerlić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:14

75e minuut.
Dobosz met een sublieme pass. Ince is nu in balbezit. Ince passt de bal zonder na te denken. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. Wordamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Skolimowski de bal. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Prytz verovert de bal door een tackle van achteren. Prytz geeft een hoge lob. Čemerlić controleert de bal met de borst. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić geeft een lange en hoge pass. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ... Wordamski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:15

84e minuut.
Pacheco passt de bal zonder na te denken. Ince rent richting de bal. Ince geeft de bal voor. Klungelig pakt Boldiş de bal. Boldiş schiet op doel. Wordamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Betliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Boldiş passt de bal in één keer door. Čemerlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čemerlić haalt uit met een fantastische trap. Wordamski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:16

88e minuut.
Bojas onderschept slim de pass. Bojas speelt de bal door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Wordamski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melanz 79%, FC Marselie 1900 21%.
FC Melanz - FC Marselie 1900 0:17