Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze CPN Poryjewo
normalna Tactiek poli
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 45.9
very good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fleury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Zamojda geeft een lange en hoge pass. Załęski kopt de bal weg. Klungelig pakt Augustyn de bal. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury passt de bal met de wreef. Daar is Perliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Szmatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - CPN Poryjewo 1:0

21e minuut.
Niewierowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Załęski is nu in balbezit. Załęski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perišić met een snelle inworp. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perišić met een snelle inworp. Reyman is nu in balbezit. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 53%, CPN Poryjewo 47%.
Południowi Kolarze - CPN Poryjewo 1:0

47e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perišić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Inworp. Musiałowski komt het veld opgelopen. Kaktus komt het veld opgelopen. Dymacz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pojar kopt de bal weg. Augustyn heeft problemen om de bal te vangen. Prokop speelt de bal door. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Pokrzywa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Rysio verovert de bal door een tackle van achteren. Prokop verovert de bal door een tackle van achteren. Prokop passt de bal met de wreef. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. Pokrzywa bokst de bal weg.

65e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. Japa heeft problemen om de bal te vangen. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Badowski onderschept slim de pass. Badowski met een sublieme pass. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Rysio is nu in balbezit. Rysio geeft een hoge lob. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. Pokrzywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Południowi Kolarze - CPN Poryjewo 1:1

78e minuut.
Pokrzywa trapt de bal weg. Prokop rent richting de bal. Prokop passt de bal zonder na te denken. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - CPN Poryjewo 2:1

83e minuut.
Japa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewierowski met een snelle inworp. Załęski is nu in balbezit. Załęski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Prokop probeert naar een medespeler te passen. Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Załęski. Załęski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 39%, CPN Poryjewo 61%.
Południowi Kolarze - CPN Poryjewo 2:1