Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: Zgleyers Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24999
Zgleyers Comand 2005
5-3-2 wide Tactiek mkwnzd 1
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu passt de bal in één keer door. Lippo rent richting de bal. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Setcki onderschept slim de pass. Setcki passt de bal zonder na te denken. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochocki passt de bal in één keer door. Dragoun is nu in balbezit. Dragoun schiet op doel. Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgleyers - Comand 2005 1:0

32e minuut.
Lugo met een sublieme pass. Daar is Ochocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maqomayev. Maqomayev krijgt een gele kaart. Ochocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Söllinger kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madej neemt de hoekschop. De Bruyn probeert de bal met de borst te controleren. Söllinger is nu in balbezit. Dragoun onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lugo neemt de hoekschop. Dragoun maakt een snoekduik en kopt de bal. Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dragoun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martín García. Dragoun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ochocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dragoun springt en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochocki passt de bal in één keer door. Lugo met een sublieme pass. Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun schiet op doel. Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Maqomayev geeft de bal voor. Buhoiu rent richting de bal. Niepiekło verovert de bal door een tackle van achteren. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Pisa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Grznár bereikt de bal nog maar net als eerste. Grznár met een sublieme pass. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Pisa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zgleyers - Comand 2005 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgleyers 43%, Comand 2005 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zgleyers - Comand 2005 1:1

48e minuut.
Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochocki met een snel genomen vrije trap. Dragoun rent richting de bal. Dragoun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Ochocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deteşan rent richting de bal. Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun draait met de bal, schiet en ... Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Lugo is nu in balbezit. Lugo passt de bal in één keer door. Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun draait met de bal, schiet en ... Hermoso bokst de bal weg.

60e minuut.
Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dragoun springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Martín García de bal onder controle te krijgen. Hermoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgleyers - Comand 2005 2:1

67e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu passt de bal met de wreef. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Pisa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zgleyers - Comand 2005 2:2

70e minuut.
Grznár passt de bal met de wreef. Kantar rent richting de bal. Setcki begaat een overtreding. Setcki krijgt een gele kaart. Kantar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grznár zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lippo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo passt de bal in één keer door. Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun haalt uit met een fantastische trap. Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Szczyżek speelt de bal door. Lugo is nu in balbezit. Lugo speelt de bal door. Dragoun heeft problemen om de bal te vangen. Dragoun schiet op doel. Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Martín García rent richting de bal. Dragoun onderschept slim de pass. Dragoun schiet op doel. Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgleyers - Comand 2005 3:2

80e minuut.
Grznár met een sublieme pass. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu passt de bal zonder na te denken. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Pisa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgleyers 50%, Comand 2005 50%.
Zgleyers - Comand 2005 3:2