Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: Wolfheart Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8713
Wolfheart FC Carmile
blackie1 Tactiek Sweep2
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Moutsis passt de bal met de wreef. Protić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Capirci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui draait met de bal, schiet en ... Pielecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

21e minuut.
Kárník onderschept slim de pass. Kárník met een sublieme pass. Morand probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kárník kopt de bal weg. Morand kan de bal niet met de borst controleren. Morand met een sublieme pass. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Di Perna kopt de bal weg. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal met de wreef. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piredda rent richting de bal. Fugui is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Protić ... Strafschop! Fugui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciripoi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Czerniec heeft problemen om de bal te vangen. Kárník is nu in balbezit. Kárník passt de bal in één keer door. Moutsis heeft problemen om de bal te vangen. Moutsis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Pielecha trapt de bal weg van het doel. Fernández Vinagre probeert naar een medespeler te passen. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Di Perna passt de bal met de wreef. Fernández Vinagre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vinagre geeft een lange en hoge pass. Di Perna rent richting de bal. Di Perna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 67%, FC Carmile 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolfheart - FC Carmile 0:0

46e minuut.
Rowntree komt het veld opgelopen. Lencina komt het veld opgelopen. Okorie komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kárník is nu in balbezit. Kárník probeert naar een medespeler te passen. Rowntree rent richting de bal. Rowntree schiet op doel. Gjesdal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - FC Carmile 1:0

71e minuut.
Cuculiansky verovert de bal door een tackle van achteren. Cuculiansky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lencina de bal. Morand is nu in balbezit. Morand passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías speelt de bal door. Cuculiansky rent richting de bal. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Madari geeft de bal voor. Di Perna rent richting de bal. Fugui rent richting de bal. Fugui haalt uit met een fantastische trap. Okorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolfheart - FC Carmile 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 56%, FC Carmile 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolfheart - FC Carmile 1:1