Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka drink team06
MasywnyMamut Tactiek młoda
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen solid


6e minuut.
Dźwigała geeft een hoge lob. Sivilla is nu in balbezit. Klungelig pakt Sivilla de bal. Sivilla schiet op doel. Lelesz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 0:1

8e minuut.
Shipway rent richting de bal. Adatte onderschept slim de pass. Sorić onderschept slim de pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. Chorabik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirică met de inworp. Davidson probeert naar een medespeler te passen. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Szczutowski kopt de bal weg. Mirică speelt de bal door. Davidson met een sublieme pass. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk draait met de bal, schiet en ... Lelesz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Zeoli onderschept slim de pass. Zeoli geeft de bal voor. Kołacki kopt de bal weg. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla schiet op doel. Lelesz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kołacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson passt de bal in één keer door. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 0:2

25e minuut.
Zeoli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirică met een snelle inworp. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap. Lelesz bokst de bal weg.

34e minuut.
Mirică rent richting de bal. Mirică geeft de bal voor. Kołacki kopt de bal weg. Sivilla rent richting de bal. Sivilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Shipway verovert de bal door een tackle van achteren. Shipway geeft een lange en hoge pass. Onofrei heeft problemen om de bal te vangen. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Chorabik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 1:2

38e minuut.
Klungelig pakt Shipway de bal. Shipway schiet op doel. Klungelig pakt Bonilla de bal. Bonilla geeft een hoge lob. Szczutowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 2:2

44e minuut.
Davidson rent richting de bal. Davidson passt de bal in één keer door. Mirică rent richting de bal. Mirică probeert naar een medespeler te passen. Kołacki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 55%, drink team06 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 2:2

48e minuut.
Mirică is nu in balbezit. Mirică passt de bal met de wreef. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel. Lelesz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Zeoli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirică met de inworp. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lelesz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Zeoli met een sublieme pass. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Germanek met een snelle inworp. Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Szczutowski krijgt zijn hoofd ertegen. Chorabik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adatte is nu in balbezit. Szczutowski onderschept slim de pass. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Chorabik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hołowczyc is nu in balbezit. Hołowczyc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică probeert naar een medespeler te passen. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 2:3

74e minuut.
Adatte kopt de bal weg. Davidson speelt de bal door. Kołacki rent richting de bal. Kołacki geeft een lange en hoge pass. Tomczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 54%, drink team06 46%.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 2:3