Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo FC Marselie 1900
poli Tactiek Default tactic
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
45.3 gemiddelde waardering 53
good Schieten formidable
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Boldiş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ince de bal. Ince passt de bal zonder na te denken. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran schiet op doel. Szmatan bokst de bal weg. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Marselie 1900 0:1

11e minuut.
Juozapavičius geeft de bal voor. Yıldıran heeft problemen om de bal te vangen. Čemerlić rent richting de bal. Čemerlić draait met de bal, schiet en ... Szmatan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Juozapavičius de bal onder controle te krijgen. Prokop rent richting de bal. Prokop met een sublieme pass. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić haalt uit met een fantastische trap. Mariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Perzak geeft de bal voor. Yıldıran kopt de bal weg. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Fleury passt de bal zonder na te denken. Perišić is nu in balbezit. Perišić passt de bal zonder na te denken. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szmatan met een sublieme pass. Boldiş kopt de bal weg. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Juozapavičius geeft een lange en hoge pass. Ince kopt de bal weg. Zamojda heeft problemen om de bal te vangen. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. Szmatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 53%, FC Marselie 1900 47%.
CPN Poryjewo - FC Marselie 1900 0:1

63e minuut.
Yakarcaklı geeft een hoge lob. Inworp. Perišić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tütüncü verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzi rent richting de bal. Augustyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Augustyn krijgt een gele kaart. Pezzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pezzi neemt zijn aanloop. Szmatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Marselie 1900 0:2

70e minuut.
Daar is Tütüncü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tütüncü geeft een lange en hoge pass. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran schiet op doel. Szmatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Marselie 1900 0:3

77e minuut.
Tütüncü met een snelle inworp. Augustyn rent richting de bal. Augustyn passt de bal zonder na te denken. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Prokop passt de bal zonder na te denken. Pojar is nu in balbezit. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel. Mariello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Marselie 1900 1:3

89e minuut.
Ince geeft een hoge lob. Japa kopt de bal weg. Augustyn heeft problemen om de bal te vangen. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 53%, FC Marselie 1900 47%.
CPN Poryjewo - FC Marselie 1900 1:3