Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze FC Melanz
normalna Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 27.5
uitstekend Schieten zwak
goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Otrocki is nu in balbezit. Rysio verovert de bal door een tackle van achteren. Załęski met een sublieme pass. Condruţ rent richting de bal. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Migacz is nu in balbezit. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski probeert naar een medespeler te passen. Condruţ heeft problemen om de bal te vangen. Condruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Załęski passt de bal zonder na te denken. Condruţ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drożdżewski. Condruţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Perliński komt bij de bal en schiet. Wordamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 1:0

8e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perliński de bal. Otrocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otrocki krijgt een gele kaart. Perliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rysio met een snel genomen vrije trap. Jaworski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Condruţ is nu in balbezit. Perliński met een sublieme pass. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 2:0

12e minuut.
Niewierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski geeft een hoge lob. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 3:0

14e minuut.
Skolimowski is nu in balbezit. Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski passt de bal in één keer door. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 4:0

22e minuut.
Otrocki speelt de bal door. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ met een sublieme pass. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Wordamski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 5:0

34e minuut.
Karwat controleert de bal met de borst. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa geeft een lange en hoge pass. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Drożdżewski geeft een lange en hoge pass. Perliński kopt de bal weg. Drożdżewski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wordamski met een harde bal richting middenveld. Kapsa kopt de bal weg. Daar is Migacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Migacz rent richting de bal. Załęski onderschept slim de pass. Załęski geeft een hoge lob. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Wordamski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 32%, FC Melanz 68%.
Południowi Kolarze - FC Melanz 5:0

47e minuut.
Niewierowski kopt de bal weg. Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załęski passt de bal zonder na te denken. Condruţ rent richting de bal. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Condruţ heeft problemen om de bal te vangen. Condruţ met een sublieme pass. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Betliński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Wszędybył is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wszędybył met de inworp. Dobosz is nu in balbezit. Dobosz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Pokrzywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Otrocki rent richting de bal. Otrocki draait met de bal, schiet en ... Pokrzywa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 5:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musiałowski komt het veld opgelopen. Kaktus komt het veld opgelopen. Dymacz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Daar is Otrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski geeft een lange en hoge pass. Kaktus rent richting de bal. Kaktus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Niewierowski kopt de bal weg. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski passt de bal met de wreef. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Musiałowski rent richting de bal. Musiałowski passt de bal met de wreef. Daar is Dymacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymacz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 6:1

68e minuut.
Załęski rent richting de bal. Załęski passt de bal in één keer door. Betliński is nu in balbezit. Dymacz verovert de bal door een tackle van achteren. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Wordamski bokst de bal weg. Kaktus rent richting de bal. Kaktus schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Musiałowski met een sublieme pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski speelt de bal door. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Wordamski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 7:1

72e minuut.
Kapsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musiałowski rent richting de bal. Musiałowski geeft een hoge lob. Dymacz rent richting de bal. Dymacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Betliński trapt de bal weg van het doel. Kapsa kopt de bal weg. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus schiet op doel. Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus draait met de bal, schiet en ... Wordamski bokst de bal weg.

76e minuut.
Kaktus is nu in balbezit. Kaktus passt de bal zonder na te denken. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel. Wordamski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 8:1

78e minuut.
Kaktus passt de bal met de wreef. Daar is Dymacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymacz passt de bal in één keer door. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 9:1

79e minuut.
Kapsa passt de bal zonder na te denken. Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski passt de bal zonder na te denken. Dymacz rent richting de bal. Dymacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Melanz 10:1

82e minuut.
Kapsa kopt de bal weg. Musiałowski met een sublieme pass. Kaktus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dymacz de bal. Dymacz schiet op doel. Wordamski bokst de bal weg. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kapsa geeft de bal voor. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski onderschept slim de pass. Załęski geeft een lange en hoge pass. Dymacz krijgt zijn hoofd ertegen. Wordamski bokst de bal weg. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz haalt uit met een fantastische trap. Wordamski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 19%, FC Melanz 81%.
Południowi Kolarze - FC Melanz 10:1