Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: Comand 2005 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 8126
Comand 2005 Wolfheart
mkwnzd 1 Tactiek blackie1
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 58.4
goed Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
solide Verdedigen formidabel


9e minuut.
Cuculiansky met een sublieme pass. Morand met een sublieme pass. Kárník met een sublieme pass. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Protić is nu in balbezit. Protić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maqomayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lippo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Abdullayev geeft de bal voor. Söllinger kopt de bal weg. Morand speelt de bal door. Rowntree rent richting de bal. Rowntree haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cuculiansky probeert naar een medespeler te passen. Morand heeft problemen om de bal te vangen. Morand probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comand 2005 - Wolfheart 0:1

26e minuut.
Kárník speelt de bal door. Klungelig pakt Rowntree de bal. Maqomayev is nu in balbezit. Rowntree verovert de bal door een tackle van achteren. Rowntree draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comand 2005 - Wolfheart 0:2

31e minuut.
Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan onderschept slim de pass. Deteşan speelt de bal door. Lippo rent richting de bal. Lippo draait met de bal, schiet en ... Pielecha bokst de bal weg. Casas speelt de bal door. Lippo rent richting de bal. Lippo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Abdullayev met een sublieme pass. Kárník is nu in balbezit. Kárník passt de bal met de wreef. Rowntree bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowntree draait met de bal, schiet en ... Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Paciaciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Capirci speelt de bal door. Rowntree rent richting de bal. Rowntree schiet op doel. Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comand 2005 53%, Wolfheart 47%.
Comand 2005 - Wolfheart 0:2

46e minuut.
Orczyk komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De Bruyn met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rowntree de bal onder controle te krijgen. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ... Piredda probeert de bal aan de voet te houden. Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buhoiu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moutsis komt het veld opgelopen. Lencina komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Protić probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buhoiu zal de hoekschop nemen. Lippo is nu in balbezit. Lippo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comand 2005 49%, Wolfheart 51%.
Comand 2005 - Wolfheart 0:2