Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drink team06 Arsenal_86
młoda Tactiek TU21 433
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 40.6
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Cekiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołacki rent richting de bal. Kołacki passt de bal in één keer door. Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải haalt uit met een fantastische trap. Fiuta bokst de bal weg.

8e minuut.
Cekiel rent richting de bal. Barbarski begaat een overtreding. Cekiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kołacki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Việt Khải springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Arsenal_86 1:0

18e minuut.
Zbroszczyk neemt vlug de vrije trap. Daar is Szalon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzban rent richting de bal. Dzban schiet op doel. Chorabik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
drink team06 - Arsenal_86 1:1

20e minuut.
Zbroszczyk geeft een hoge lob. Cekiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cekiel passt de bal zonder na te denken. Việt Khải is nu in balbezit. Việt Khải draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki onderschept slim de pass. Kołacki probeert naar een medespeler te passen. Việt Khải is nu in balbezit. Việt Khải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Oosterwolde met een snelle inworp. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki met een sublieme pass. Pazura is nu in balbezit. Pazura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szalon geeft een lange en hoge pass. Cekiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cekiel geeft een hoge lob. Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải schiet op doel. Fiuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Oosterwolde kopt de bal weg. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołacki krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Vulpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołacki rent richting de bal. Kołacki geeft de bal voor. Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải schiet op doel. Fiuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Strzyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzyga passt de bal met de wreef. Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải schiet op doel. Fiuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Arsenal_86 2:1

45e minuut.
Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Oosterwolde rent richting de bal. Việt Khải is nu in balbezit. Việt Khải haalt uit met een fantastische trap. Fiuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Arsenal_86 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 44%, Arsenal_86 56%.
drink team06 - Arsenal_86 3:1

48e minuut.
Kołacki geeft de bal voor. Oosterwolde heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khải is nu in balbezit. Việt Khải draait met de bal, schiet en ... Fiuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Arsenal_86 4:1

52e minuut.
Klungelig pakt Tekgöz de bal. Tekgöz geeft een lange en hoge pass. Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải haalt uit met een fantastische trap. Fiuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Arsenal_86 5:1

56e minuut.
Cekiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cekiel geeft een lange en hoge pass. Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải draait met de bal, schiet en ... Fiuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Arsenal_86 6:1

67e minuut.
Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Cekiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki geeft een hoge lob. Việt Khải maakt een snoekduik en kopt de bal. Fiuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Arsenal_86 7:1

70e minuut.
Cekiel passt de bal zonder na te denken. Strzyga met een sublieme pass. Oosterwolde is nu in balbezit. Pazura verovert de bal door een tackle van achteren. Pazura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cekiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cekiel probeert naar een medespeler te passen. Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải draait met de bal, schiet en ... Fiuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Arsenal_86 8:1

82e minuut.
Barbarski geeft een hoge lob. Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban met een sublieme pass. Bazzarella geeft een lange en hoge pass. Linka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cekiel passt de bal zonder na te denken. Daar is Kołacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołacki passt de bal zonder na te denken. Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải draait met de bal, schiet en ... Fiuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oosterwolde heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Arsenal_86 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 24%, Arsenal_86 76%.
drink team06 - Arsenal_86 9:1