Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: Orle Gniazdo
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22305
Orły 07 Swarzędz Towarzystwo Sportowe Mamucianka
532 Tactiek MasywnyMamut
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 56
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Ðức Phi verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phi geeft de bal voor. Inworp. Sierściuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zheltonos geeft de bal voor. Januszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sorić speelt de bal door. Ðức Phi rent richting de bal. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Januszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 0:1

15e minuut.
Ela is nu in balbezit. Ela probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski met een sublieme pass. Ślepowron heeft problemen om de bal te vangen. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela passt de bal zonder na te denken. Daar is Ślepowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepowron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ślepowron heeft problemen om de bal te vangen. Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch passt de bal met de wreef. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski passt de bal zonder na te denken. Shipway bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipway schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ðức Phi de bal onder controle te krijgen. Januszczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 0:2

33e minuut.
García Paños is nu in balbezit. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos passt de bal in één keer door. Sorić geeft de bal voor. Januszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 0:3

35e minuut.
Thiện Tâm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeczkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorić. Sorić krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla speelt de bal door. Zheltonos heeft problemen om de bal te vangen. Zheltonos passt de bal zonder na te denken. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
García Paños met een sublieme pass. Buron probeert naar een medespeler te passen. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela heeft problemen om de bal te vangen. Ela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 1:3

43e minuut.
Zeoli onderschept slim de pass. Zeoli geeft een lange en hoge pass. Ðức Phi probeert de bal aan de voet te houden. Shipway is nu in balbezit. Shipway haalt uit met een fantastische trap. Januszczak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 44%, Towarzystwo Sportowe Mamucianka 56%.
Orły 07 Swarzędz - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 1:3

48e minuut.
García Paños bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos onderschept slim de pass. Zheltonos met een sublieme pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierściuch met de inworp. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos geeft de bal voor. Shipway springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bonilla passt de bal met de wreef. Ðức Phi is nu in balbezit. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
García Paños rent richting de bal. Zheltonos verovert de bal door een tackle van achteren. Zheltonos speelt de bal door. Shipway rent richting de bal. Shipway draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shipway bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipway schiet op doel. Januszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 1:4

66e minuut.
Sorić met een sublieme pass. García Paños rent richting de bal. García Paños passt de bal in één keer door. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 1:5

71e minuut.
Shipway met een sublieme pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi maakt een afschuwelijke overtreding. Szczutowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sorić wilt de vrije trap nemen. Januszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Duquesne bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorić onderschept slim de pass. Sorić passt de bal met de wreef. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sorić speelt de bal door. Shipway is nu in balbezit. Ðức Phi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðức Phi krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Thiện Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm geeft de bal voor. Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ela de bal. Ela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 45%, Towarzystwo Sportowe Mamucianka 55%.
Orły 07 Swarzędz - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 1:5