Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: FC Melanz Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3083
FC Melanz CPN Poryjewo
Normal Tactiek poli
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 50.9
weak Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen average


2e minuut.
Pojar kopt de bal weg. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś speelt de bal door. Pojar rent richting de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:1

5e minuut.
Rabello geeft een hoge lob. Inworp. Bojas met de inworp. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Drożdżewski geeft een hoge lob. Daar is Makoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makoś speelt de bal door. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś probeert naar een medespeler te passen. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Wordamski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:2

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Augustyn met de inworp. Makoś is nu in balbezit. Makoś geeft een lange en hoge pass. Pieńkoś kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Pieńkoś de bal. Pojar rent richting de bal. Drożdżewski rent richting de bal. Pojar onderschept slim de pass. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Wordamski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:3

21e minuut.
Dobosz geeft een hoge lob. Sahiti is nu in balbezit. Sahiti geeft de bal voor. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pojar onderschept slim de pass. Dobosz is nu in balbezit. Pojar onderschept slim de pass. Pojar schiet op doel. Drożdżewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Prokop met een sublieme pass. Rabello probeert naar een medespeler te passen. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:4

31e minuut.
Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki passt de bal met de wreef. Rabello probeert naar een medespeler te passen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Prokop rent richting de bal. Prokop geeft een hoge lob. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Wordamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:5

35e minuut.
Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello geeft de bal voor. Daar is Prokop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wordamski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Augustyn verovert de bal door een tackle van achteren. Augustyn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pojar de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Betliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wordamski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melanz 78%, CPN Poryjewo 22%.
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:5

50e minuut.
Betliński geeft een hoge lob. Tütüncü kopt de bal weg. Sahiti geeft een lange en hoge pass. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Augustyn heeft problemen om de bal te vangen. Augustyn geeft een lange en hoge pass. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. Wordamski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:6

55e minuut.
Betliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Prokop de bal. Prokop met een sublieme pass. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rabello geeft een lange en hoge pass. Skolimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... Wordamski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:7

58e minuut.
Makoś met een sublieme pass. Prokop rent richting de bal. Prokop speelt de bal door. Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pojar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makoś kopt de bal weg. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar draait met de bal, schiet en ... Wordamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:8

62e minuut.
Augustyn speelt de bal door. Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello speelt de bal door. Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś schiet op doel. Wordamski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rabello zal de hoekschop nemen. Wordamski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Karwat onderschept slim de pass. Augustyn geeft een hoge lob. Daar is Drożdżewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Wordamski bokst de bal weg.

69e minuut.
Augustyn probeert naar een medespeler te passen. Prokop met een sublieme pass. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... Wordamski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:9

70e minuut.
Schouwstra probeert naar een medespeler te passen. Otrocki rent richting de bal. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:10

73e minuut.
Tütüncü met een sublieme pass. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ... Wordamski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:11

75e minuut.
Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello geeft een hoge lob. Daar is Drożdżewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pieńkoś met een sublieme pass. Augustyn rent richting de bal. Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop geeft de bal voor. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal. Wordamski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:12

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieńkoś controleert de bal met de borst. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ... Betliński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rabello neemt de hoekschop. Pojar kopt de bal weg. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś schiet op doel. Wordamski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Drożdżewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:13

86e minuut.
Del Debbio geeft een lange en hoge pass. Pieńkoś kopt de bal weg. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:14

89e minuut.
Prokop kopt de bal weg. Klungelig pakt Pieńkoś de bal. Pieńkoś geeft de bal voor. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Betliński rent richting de bal. Pieńkoś onderschept slim de pass. Pieńkoś probeert naar een medespeler te passen. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melanz 82%, CPN Poryjewo 18%.
FC Melanz - CPN Poryjewo 0:14