Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: Orle Gniazdo
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21139
Orły 07 Swarzędz Comand 2005
532 Tactiek mkwnzd 1
57% Balbezit 43%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen solid


1e minuut.
Thiện Tâm passt de bal in één keer door. Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Comand 2005 1:0

8e minuut.
Deteşan geeft de bal voor. Cahill kopt de bal weg. García Paños kan de bal niet met de borst controleren. Kantar onderschept slim de pass. Kantar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cahill onderschept slim de pass. Cahill geeft een lange en hoge pass. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Januszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Ślepowron rent richting de bal. Grznár rent richting de bal. Grznár passt de bal met de wreef. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Grznár passt de bal zonder na te denken. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar met een sublieme pass. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bandeira verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira passt de bal zonder na te denken. Kantar heeft problemen om de bal te vangen. Kantar draait met de bal, schiet en ... Januszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Thiện Tâm passt de bal zonder na te denken. Rzeczkowski geeft de bal voor. Ela is nu in balbezit. Ela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Comand 2005 2:0

30e minuut.
Targoś is nu in balbezit. Targoś passt de bal in één keer door. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Ela krijgt zijn hoofd ertegen. Aczél bokst de bal weg. Deteşan geeft de bal voor. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Deteşan kopt de bal weg. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcyjański speelt de bal door. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Buron probeert naar een medespeler te passen. Thiện Tâm is nu in balbezit. Thiện Tâm met een sublieme pass. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Buhoiu geeft de bal voor. Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Grznár kopt de bal weg. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Buhoiu kopt de bal weg. Lippo is nu in balbezit. Targoś rent richting de bal. Kantar verovert de bal door een tackle van achteren. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Januszczak bokst de bal weg. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ... Januszczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Comand 2005 2:1

44e minuut.
Lippo kopt de bal weg. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Targoś zijn tegenspeler op de grond. Targoś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 59%, Comand 2005 41%.
Orły 07 Swarzędz - Comand 2005 2:1

47e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu passt de bal met de wreef. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. Januszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły 07 Swarzędz - Comand 2005 2:2

55e minuut.
Söllinger met een sublieme pass. Kantar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Fidalgo. Fernández Fidalgo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Aczél probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buhoiu de bal. Buron kopt de bal weg. Klungelig pakt Ela de bal. Ela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Martín García met een sublieme pass. Grznár is nu in balbezit. Grznár passt de bal in één keer door. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kantar is nu in balbezit. Grznár rent richting de bal. Grznár passt de bal met de wreef. Cahill rent richting de bal. Cahill schiet op doel. Januszczak bokst de bal weg.

77e minuut.
Grznár bereikt de bal nog maar net als eerste. Grznár passt de bal in één keer door. García Paños heeft problemen om de bal te vangen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Januszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Deteşan passt de bal met de wreef. Kantar is nu in balbezit. Kantar speelt de bal door. Cahill is nu in balbezit. Cahill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Comand 2005 2:3

89e minuut.
Buhoiu probeert naar een medespeler te passen. Lippo is nu in balbezit. Buhoiu speelt de bal door. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Januszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cahill is nu in balbezit. Cahill draait met de bal, schiet en ... Januszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Comand 2005 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 56%, Comand 2005 44%.
Orły 07 Swarzędz - Comand 2005 2:4