Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drink team06 FC Carmile
młoda Tactiek sweppi
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 58.3
excellent Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen outstanding


10e minuut.
Tekgöz passt de bal in één keer door. Cekiel is nu in balbezit. Cekiel speelt de bal door. Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Miquelerena kopt de bal weg. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi rent richting de bal. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fugui maakt een snoekduik en kopt de bal. Chorabik bokst de bal weg.

18e minuut.
Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoušek onderschept slim de pass. Ciripoi met een sublieme pass. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Chorabik bokst de bal weg.

20e minuut.
Chorabik trapt de bal weg van het doel. Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi speelt de bal door. Fugui rent richting de bal. Fugui draait met de bal, schiet en ... Chorabik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Tekgöz rent richting de bal. Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Cekiel speelt de bal door. Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải haalt uit met een fantastische trap. Gjesdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tekgöz geeft een lange en hoge pass. Việt Khải is nu in balbezit. Madari maakt een afschuwelijke overtreding. Madari krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi passt de bal zonder na te denken. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft de bal voor. Fugui springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. Chorabik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Strzyga passt de bal in één keer door. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson passt de bal met de wreef. Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 53%, FC Carmile 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
drink team06 - FC Carmile 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Szalon de bal. Mlčoušek is nu in balbezit. Fugui onderschept slim de pass. Fugui draait met de bal, schiet en ... Chorabik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Di Perna geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Chorabik bokst de bal weg.

52e minuut.
Buczacki kopt de bal weg. Farías met een sublieme pass. Davidson probeert naar een medespeler te passen. Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải schiet op doel. Gjesdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Miquelerena verovert de bal door een tackle van achteren. Miquelerena geeft de bal voor. Tekgöz geeft een lange en hoge pass. Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fernández Vinagre passt de bal in één keer door. Onofraş geeft een lange en hoge pass. Daar is Żelazowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fugui is nu in balbezit. Fugui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fernández Vinagre passt de bal zonder na te denken. Ciripoi geeft een hoge lob. Daar is Szalon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Perna rent richting de bal. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - FC Carmile 0:1

77e minuut.
Miquelerena verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khải rent richting de bal. Miquelerena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miquelerena krijgt een gele kaart. Việt Khải raakt geblesseerd tijdens het duel. Việt Khải neemt de penalty, wat een uithaal! Gjesdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải draait met de bal, schiet en ... Gjesdal bokst de bal weg.

90e minuut.
Di Perna passt de bal zonder na te denken. Fernández Vinagre rent richting de bal. Fernández Vinagre speelt de bal door. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 55%, FC Carmile 45%.
drink team06 - FC Carmile 0:1