Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: Wolfheart Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10071
Wolfheart FC Melanz
blackie1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 27
uitstekend Schieten zwak
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


8e minuut.
Leggeri is nu in balbezit. Leggeri speelt de bal door. Moutsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopot rent richting de bal. Kłopot draait met de bal, schiet en ... Wordamski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leggeri met een snelle inworp. Dobosz onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kłopot de bal. Kłopot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Moutsis passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Leggeri de bal onder controle te krijgen. Leggeri probeert naar een medespeler te passen. Moutsis rent richting de bal. Moutsis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Betliński rent richting de bal. Moutsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożdżewski speelt de bal door. Hranatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hranatý draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Drożdżewski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Kłopot speelt de bal door. Skolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Skolimowski passt de bal met de wreef. Moutsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutsis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft de bal voor. Dobosz probeert de bal aan de voet te houden. Moutsis rent richting de bal. Moutsis draait met de bal, schiet en ... Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hranatý is nu in balbezit. Hranatý met een sublieme pass. Kłopot rent richting de bal. Kłopot schiet op doel. Wordamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - FC Melanz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 56%, FC Melanz 44%.
Wolfheart - FC Melanz 1:0

46e minuut.
Piróg komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Drożdżewski passt de bal met de wreef. Skolimowski rent richting de bal. Moutsis onderschept slim de pass. Hranatý is nu in balbezit. Hranatý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Rowntree komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estrada met een snelle inworp. Klungelig pakt Migacz de bal. Hranatý rent richting de bal. Hranatý schiet op doel. Wordamski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - FC Melanz 2:0

69e minuut.
Otrocki rent richting de bal. Shukatka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otrocki. Otrocki krijgt een gele kaart. Hranatý kopt de bal weg. Migacz is nu in balbezit. Met opzet legt Rowntree zijn tegenspeler op de grond. Rowntree krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Otrocki probeert de bal aan de voet te houden. Shukatka is nu in balbezit. Shukatka geeft de bal voor. Hranatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hranatý geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 39%, FC Melanz 61%.
Wolfheart - FC Melanz 2:0