Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo Arsenal_86
poli Tactiek TU21 433
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 39.4
solid Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen weak


17e minuut.
Augustyn speelt de bal door. Rabello heeft problemen om de bal te vangen. Rabello geeft de bal voor. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. Fiuta bokst de bal weg.

35e minuut.
Rabello kopt de bal weg. Augustyn speelt de bal door. Zbroszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Oosterwolde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 38%, Arsenal_86 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CPN Poryjewo - Arsenal_86 0:0

48e minuut.
Pieńkoś rent richting de bal. Rabello probeert naar een medespeler te passen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Arsenal_86 1:0

50e minuut.
Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyn probeert naar een medespeler te passen. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Rabello rent richting de bal. Rabello schiet op doel. Fiuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal. Fiuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Prokop passt de bal met de wreef. Fleury is nu in balbezit. Fleury passt de bal zonder na te denken. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vulpe is nu in balbezit. Fleury geeft een lange en hoge pass. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... Fiuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pojar rent richting de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Arsenal_86 2:0

88e minuut.
Inworp. Vulpe met de inworp. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Augustyn geeft een lange en hoge pass. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury passt de bal in één keer door. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 38%, Arsenal_86 62%.
CPN Poryjewo - Arsenal_86 2:0