Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze Towarzystwo Sportowe Mamucianka
normalna Tactiek MasywnyMamut
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Sorić heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Lelesz met een harde bal richting middenveld. Perliński is nu in balbezit. Shipway schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Shipway moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Shipway schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Box geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zheltonos met een snelle inworp. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Pokrzywa bokst de bal weg. Badowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilla met de inworp. Germanek heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szczutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 0:2

19e minuut.
Sierściuch met een sublieme pass. Zheltonos rent richting de bal. Box tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Box krijgt een gele kaart. Zheltonos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zheltonos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szczutowski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Palonek de bal. Pokrzywa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos geeft een lange en hoge pass. Daar is Palonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel. Pokrzywa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sorić is nu in balbezit. Sorić geeft een lange en hoge pass. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 0:3

40e minuut.
Inworp. Perliński met een snelle inworp. Cacka geeft een hoge lob. Jaworski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Hołowczyc controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Rico passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rysio de bal. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczutowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 59%, Towarzystwo Sportowe Mamucianka 41%.
Południowi Kolarze - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 0:3

52e minuut.
Perliński speelt de bal door. Załęski is nu in balbezit. Załęski met een sublieme pass. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Lelesz bokst de bal weg.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musiałowski komt het veld opgelopen. Kaktus komt het veld opgelopen. Dymacz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos passt de bal in één keer door. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 0:4

66e minuut.
Sorić kopt de bal weg. Klungelig pakt Zheltonos de bal. Zheltonos passt de bal zonder na te denken. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Palonek heeft problemen om de bal te vangen. Palonek geeft een lange en hoge pass. Cacka speelt de bal door. Kaktus rent richting de bal. Kaktus haalt uit met een fantastische trap. Lelesz bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Box met een snelle inworp. Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski onderschept slim de pass. Niewierowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Musiałowski met een sublieme pass. Załęski rent richting de bal. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 35%, Towarzystwo Sportowe Mamucianka 65%.
Południowi Kolarze - Towarzystwo Sportowe Mamucianka 0:4