Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.069
  • Stadion: Harnaś arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13815
Wściekłe jaguary Dywizja
433 Tactiek myk new
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza passt de bal in één keer door. Thế Doanh met een sublieme pass. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wilmowicz onderschept slim de pass. Wilmowicz passt de bal zonder na te denken. Diotallevi probeert naar een medespeler te passen. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Węgrzyk rent richting de bal. Sirmen probeert naar een medespeler te passen. Annunziata speelt de bal door. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... Franken bokst de bal weg.

21e minuut.
Montcada passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gardinazzi de bal. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel. Aponte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Annunziata geeft de bal voor. Miauczyński kopt de bal weg. Foulon is nu in balbezit. Foulon geeft een hoge lob. Lars kopt de bal weg. Aponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Annunziata bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunziata passt de bal zonder na te denken. Pekel rent richting de bal. Pekel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Dywizja 0:1

37e minuut.
Perinčić geeft de bal voor. De Meza met een sublieme pass. Segura rent richting de bal. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 43%, Dywizja 57%.
Wściekłe jaguary - Dywizja 0:1

53e minuut.
Wilmowicz geeft de bal voor. Utasi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opaliński. Opaliński krijgt een gele kaart. Utasi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sirmen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Utasi maakt een snoekduik en kopt de bal. Franken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Diotallevi rent richting de bal. Diotallevi geeft een hoge lob. Pekel rent richting de bal. Pekel draait met de bal, schiet en ... Franken werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Thế Doanh speelt de bal door. Daar is Montcada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montcada met een sublieme pass. Lars is nu in balbezit. Lars haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Opaliński kopt de bal weg. Montcada rent richting de bal. Montcada geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu kopt de bal weg. Segura rent richting de bal. Aponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Segura is nu in balbezit. Segura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wściekłe jaguary - Dywizja 1:1

65e minuut.
Foulon geeft een hoge lob. Węgrzyk kopt de bal weg. Thế Doanh met een sublieme pass. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Segura rent richting de bal. Aponte met een sublieme pass. Diotallevi kopt de bal weg. Pekel rent richting de bal. Pekel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Diotallevi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirmen is nu in balbezit. Sirmen passt de bal met de wreef. Annunziata is nu in balbezit. Annunziata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Dywizja 1:2

79e minuut.
Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Perinčić heeft problemen om de bal te vangen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Aponte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wściekłe jaguary - Dywizja 2:2

82e minuut.
Lars kopt de bal weg. Herghelegiu is nu in balbezit. Met opzet legt Sirmen zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sirmen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Herghelegiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Herghelegiu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De Meza geeft de bal voor. Perinčić controleert de bal met de borst. Herghelegiu begaat een overtreding. Herghelegiu krijgt een gele kaart. Perinčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perinčić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekel draait met de bal, schiet en ... Franken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 50%, Dywizja 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wściekłe jaguary - Dywizja 2:2