Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.069
  • Stadion: Catalunya Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10116
Catalunya FC stirith
new Tactiek wlasna
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 52.9
goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Jogan speelt de bal door. Mitkov rent richting de bal. Guimarães begaat een overtreding. Mitkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Feilong komt bij de bal en schiet. Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Magilla bokst de bal weg.

8e minuut.
Majdzik passt de bal zonder na te denken. Şahinsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinsoy geeft de bal voor. Jogan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - stirith 0:1

10e minuut.
Jogan is nu in balbezit. Jogan met een sublieme pass. Mitkov rent richting de bal. Feilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Feilong schiet op doel. Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Młynarski de bal. Tanaś probeert naar een medespeler te passen. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lepoittevin de bal onder controle te krijgen. Magilla bokst de bal weg.

26e minuut.
Feilong rent richting de bal. Feilong passt de bal met de wreef. Şahinsoy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jogan de bal. Jogan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Guimarães probeert naar een medespeler te passen. Overweg rent richting de bal. Overweg passt de bal zonder na te denken. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Guimarães is nu in balbezit. Guimarães passt de bal met de wreef. Hofman is nu in balbezit. Kress verovert de bal door een tackle van achteren. Kress haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catalunya FC - stirith 1:1

38e minuut.
Budziszewski is nu in balbezit. Budziszewski geeft een hoge lob. Verner heeft problemen om de bal te vangen. Jogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan draait met de bal, schiet en ... Magilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Şahinsoy passt de bal met de wreef. Feilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Feilong passt de bal in één keer door. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Makrodimitris is nu in balbezit. Makrodimitris geeft een lange en hoge pass. Młynarski speelt de bal door. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 60%, stirith 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catalunya FC - stirith 1:1

62e minuut.
Mitkov rent richting de bal. Overweg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bursuc. Overweg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feilong komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Feilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Feilong passt de bal zonder na te denken. Verner rent richting de bal. Jogan onderschept slim de pass. Jogan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bursuc is nu in balbezit. Bursuc geeft een lange en hoge pass. Hofman controleert de bal met de borst. Đurica is nu in balbezit. Đurica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lumholt passt de bal zonder na te denken. Młynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski passt de bal in één keer door. Kress is nu in balbezit. Kress draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jogan is nu in balbezit. Şahinsoy rent richting de bal. Şahinsoy passt de bal met de wreef. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Przybyło komt het veld opgelopen. Cheio de Ideia komt het veld opgelopen. Czępiński komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mitkov passt de bal in één keer door. Daar is Jogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepoittevin. Lepoittevin krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Feilong heeft problemen om de bal te vangen. Feilong probeert naar een medespeler te passen. Verner rent richting de bal. Jogan onderschept slim de pass. Jogan haalt uit met een fantastische trap. Magilla bokst de bal weg. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 64%, stirith 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catalunya FC - stirith 1:1