Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.069
  • Stadion: stirith Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3000
stirith Górnik Boguszów - Gorce
wlasna Tactiek midle
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten good
very good Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Feilong de bal onder controle te krijgen. Pansch is nu in balbezit. Bystrzanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bystrzanowski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bučica kopt de bal weg. Walker is nu in balbezit. Walker speelt de bal door. Canatapan rent richting de bal. Canatapan geeft de bal voor. Winiarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bortoń draait met de bal, schiet en ... Inworp. Majdzik met de inworp. Górkiewicz rent richting de bal. Górkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Winiarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Górkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pansch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bystrzanowski. Pansch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canatapan wilt de vrije trap nemen. Winiarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - Górnik Boguszów - Gorce 0:1

41e minuut.
Tamayo verovert de bal door een tackle van achteren. Jogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar rent richting de bal. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Waczków bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stirith 46%, Górnik Boguszów - Gorce 54%.
stirith - Górnik Boguszów - Gorce 0:1

52e minuut.
Jogan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mitkov de bal. Tamayo speelt de bal door. Jogan probeert naar een medespeler te passen. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tanaś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şahinsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jogan probeert naar een medespeler te passen. Feilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Feilong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Walker speelt de bal door. Daar is Górkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górkiewicz passt de bal met de wreef. Bortoń is nu in balbezit. Bortoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stirith 41%, Górnik Boguszów - Gorce 59%.
stirith - Górnik Boguszów - Gorce 0:1