Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Boguszów - Gorce Catalunya FC
midle Tactiek new
40% Balbezit 60%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Bučica met een sublieme pass. Górkiewicz speelt de bal door. Bortoń heeft problemen om de bal te vangen. Bortoń schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lepoittevin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lehter passt de bal met de wreef. Lumholt is nu in balbezit. Lumholt passt de bal in één keer door. Đurica is nu in balbezit. Đurica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Verner geeft een lange en hoge pass. Kress kopt de bal weg. Klungelig pakt Đurica de bal. Đurica haalt uit met een fantastische trap. Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Catalunya FC 0:1

44e minuut.
Lehter kopt de bal weg. Klungelig pakt Zegar de bal. Kress rent richting de bal. Kress schiet op doel. Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Catalunya FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 54%, Catalunya FC 46%.
Górnik Boguszów - Gorce - Catalunya FC 0:2

71e minuut.
Pansch probeert naar een medespeler te passen. Bortoń rent richting de bal. Verner verovert de bal door een tackle van achteren. Górkiewicz onderschept slim de pass. Górkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyło komt het veld opgelopen. Czępiński komt het veld opgelopen. Cheio de Ideia komt het veld opgelopen. Peresada komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Czępiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker is nu in balbezit. Walker probeert naar een medespeler te passen. Bortoń rent richting de bal. Bortoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lumholt speelt de bal door. Cheio de Ideia is nu in balbezit. Bučica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bučica krijgt een gele kaart. Cheio de Ideia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Đurica neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 55%, Catalunya FC 45%.
Górnik Boguszów - Gorce - Catalunya FC 0:2